Lumihuvipuistotyöntekijä, Snowman World

Lumihuvipuistotyöntekijä, Snowman World

Arctic Snow Hotel & Glass Igloos on ainutlaatuisia kokemuksia lumen ja jään parissa tarjoava perheyritys Rovaniemen Lehtojärvellä ja Joulupukin pajakylässä. Lasi-iglut ja lumihotelli tarjoavat taatusti mieleenpainuvan yöpymiselämyksen Lapin revontulten ja luonnon ympäröimänä Lehtojärven rannalla. Lumesta tehty sauna sekä ravintoloiden paikalliset herkut eivät taatusti jätä ketään kylmäksi! Joulupukin pajakylässä sijaitseva Snowman World kutsuu koko perheen talviseen hauskanpitoon lumesta ja jäästä rakennetulle lumiselle leikkikentälle. Samalla alueella sijaitsee myös legendaarinen ravintola Santamus. Lue lisää: https://arcticsnowhotel.fi/fi/ sekä https://snowmanworld.fi/fi/

Snowman World etsii kaudelle 2023-2024 asiakaspalveluhenkisiä ja omatoimisia LUMIHUVIPUISTOTYÖNTEKIJÖITÄ talvisesonkiin Joulupukin pajakylään.

Tässä työssä monipuolisiin tehtäviin kuuluu Snowman Worldissa aktiviteettien (mm. liukumäen ja luistelualueen) järjestyksen valvonta, lippujen tarkastus, maskotin tehtävät sekä muut ulkoalueen lumityöt.

Lumihuvipuistotyöntekijältä edellytetään täysi-ikäisyyttä, oma-aloitteista ja vastuuntuntoista työotetta, suomen ja englannin kielien hallintaa, ajokorttia ja oman auton käyttömahdollisuutta sekä reipasta asiakaspalvelutaitoa.

Sesonki alkaa marraskuun lopussa ja päättyy maaliskuun loppuun. Työvuoroja on arkena ja viikonloppuna. Mikäli etsit työtä opintojen oheen, on myös osa-aikainen työ mahdollinen.Työsuhteen ehdoissa noudatamme ohjelmapalvelualan työehtosopimusta. Työsuhde solmitaan Go Onin ja työntekijän välille.

Kiinnostuitko?
Lisätietoja tehtävästä antaa Go Onin Anna Rinnekallio; anna.rinnekallio@go-on.fi

Paikat täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä, joten varmista paikkasi ja hae jo tänään! Tehtävää haetaan täyttämällä hakemus sivuillamme www.go-on.fi ”Hae työpaikkaa” linkin kautta. Olemme yhteydessä hakemusten perusteella.

Hae työtä

Lumihuvipuistotyöntekijä, Snowman World, Lappi Rovaniemi

Työsuhteen muoto: Määräaikainen kokoaikainen

Hakuaika: 26.05.2023 – 30.06.2023

Vaadittu työkokemus:

Palkkaus: Sopimuksen mukaan

Käsittelijä:

Anna Rinnekallio

HR-päällikkö +358 40 622 6915

anna.rinnekallio@go-on.fi