Lounaskokiksi Muurame Golf Oy:lle

Lounaskokiksi Muurame Golf Oy:lle

Haemme asiakasyrityksellemme Muurame Golfin klubikahvilaan ammattitaitoista

LOUNASKOKKIA tulevalle golfkaudelle.

Muurame Golf tunnetaan tasokkaasta kentästään, jonka nuorekas ja rento ilmapiiri on tärkeä osa kenttäkulttuuria. Vahvuutena on aina iloinen henkilökunta ja ammattitaitoinen sekä ystävällinen asiakaspalvelu.

Klubikahvilan kokin toimenkuvaan kuuluu myytävien vitriinituotteiden sekä mm. leivonnaisten, päivittäisen lounaan sekä ruoka-annoksien valmistus, asiakaspalvelu, klubin siisteydestä huolehtiminen sekä muut mahdolliset avustavat tehtävät.

Hakemamme lounaskokki omaa on iloisen ja aurinkoisen asiakaspalveluasenteen eikä hänen hymynsä hyydy kiireenkään keskellä. Itsenäisen ja monipuolisen työtehtävän vuoksi toivomme lounaskokilta reipasta ja jämäkkää otetta työhön sekä oma-aloitteisuutta ja joustavuutta. Edellytämme valitulta lounaskokilta hygienia- ja anniskelupassia sekä toivomme aikaisempaa työkokemusta ravintola-alalta.

Tarjoamme sinulle mielekkään työn lisäksi viihtyisän työympäristön ja ammattitaitoisen tiimin tuen. Arvostamme valmiuttasi työskennellä koko kauden ajan.

Alueelle ei pääse julkisilla, joten oma kulkuneuvo on työpaikan sijainnin kannalta lähes välttämätön, lähimmälle bussipysäkille on noin neljä kilometriä.

Oletko sinä etsimämme henkilö? Mikäli kiinnostuit tehtävästä, niin käy jättämässä hakemuksesi meille http://go-on.likeit.fi/apply/21751503, mutta viimeistään 28.2. mennessä. Aloitamme haastattelut jo hakuajalla. 

Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Jyväskylän HR-asiantuntija Essi Kalajanniska, 040 173 9797, essi.kalajanniska@go-on.fi.

Hae työtä

Lounaskokiksi Muurame Golf Oy:lle, Go On , Keski-Suomi Jyväskylä, Jämsä, Muurame

Työsuhteen muoto: Määräaikainen Kokoaikainen

Hakuaika: 01.02.2021 – 28.02.2021 23:59

Vaadittu työkokemus:

Palkkaus: tes

Käsittelijä:

Essi Kalajanniska

HR-asiantuntija, SHL +358 40 173 9797

essi.kalajanniska@go-on.fi