Liikennemyymälätyöntekijöitä

Liikennemyymälätyöntekijöitä

Etsimme asiakkaallemme Jalasjärvelle LIIKENNEMYYMÄLÄTYÖNTEKIJÖITÄ osa-aikaisiin työsuhteisiin.

Liikenneasematyöntekijän monipuolisiin työtehtäviin kuuluu mm. asiakaspalvelu ja myynti, kassan käyttö, tarjoilu, siisteyden ylläpito sekä tarvittaessa myös keittiön avustavat tehtävät.

Odotamme aurinkoista asennetta työntekoon ja ripeyttä toimia muuttuvissa tilanteissa. Työntekijältä odotamme valmiutta työskennellä aamu- ja iltavuoroissa arkisin ja viikonloppuisin.

Tarjoamme rikastuttavan ja monipuolisen työkokemuksen ja mahdollisuuden työllistyä pidemmäksikin aikaa.

Jos nautit asiakaspalvelusta ja asiakaspalvelu tulee sinulta luonnostaan, voit olla etsimämme työntekijä! Älä aikaile jättää työhakemusta, sillä me täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä, aloitamme haastattelut jo haun aikana!

Kerro meille miksi juuri sinut pitäisi valita tähän tehtävään, anna asenteesi näkyä ja varmista itsellesi työhaastattelu Seinäjoen toimistollamme!

Lisätietoja antaa HR- ja rekrytointiasiantuntija Anita Koskinen, 040 018 2668, anita.koskinen@go-on.fi.

Käytössämme on myös videohaastattelu mahdollisuus, joten pidäthän silmällä sähköpostiasi, johon kutsu haastatteluun mahdollisesti saapuu.

Tervetuloa huippujoukkueeseen, jossa jokaisella työnhakijalla on mahdollisuus löytää oikea, itselle parhaiten sopiva työpaikka. Tarjolla on vastuualueita joukkueenjohtajasta veräjänvartijaan. Me pidämme huolen, että saat peliaikaa tarpeidesi mukaan etkä tule taklatuksi.

Go On Yhtiöt on suomalainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritysketju, jonka kautta löydät runsaasti avoimia työpaikkoja ja uramahdollisuuksia. Palveluihimme kuuluvat mm. henkilöstövuokraus, rekrytoinnit, soveltuvuusarvioinnit ja koulutus.
Go Onin toimipisteet löytyvät seuraavilta paikkakunnilta: Helsinki, Hämeenlinna, Joensuu, Jyväskylä, Kotka, Kouvola, Kuopio, Kuusamo, Lahti, Lappeenranta, Mikkeli, Oulu, Pori, Raahe, Rovaniemi, Seinäjoki, Tampere, Turku, Uusimaa, Vaasa ja Ylivieska.
Kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten Liittoon (HPL). Lisätietoja meistä löydät osoitteesta www.go-on.fi.

Hae työtä

Liikennemyymälätyöntekijöitä, Go On Seinäjoki, Etelä-Pohjanmaa , Jalasjärvi

Työsuhteen muoto: Määräaikainen osa-aikainen

Hakuaika: 15.8.2019 – 15.9.2019

Vaadittu työkokemus: Alle 1 v

Palkkaus: MaRaVa tes

Käsittelijä:

Anita Koskinen

HR-asiantuntija, SHL +358 400 182 668 anita.koskinen@go-on.fi