Liikennemyymälätyöntekijä, KSO

Liikennemyymälätyöntekijä, KSO

Haemme KSO:n toimipisteille

ABC LIIKENNEMYYMÄLÄTYÖNTEKIJÖITÄ

ABC on S-ryhmän ketju, joka on sekä matkailijan viihtyisä taukopaikka että lähiseudun asukkaan päivittäisiä palveluja tarjoava palvelukeskus. ABC:t tarjoavat nykyaikaisen ja monipuolisen palveluverkoston Suomessa sekä Ahvenanmaalla. ABC-liikennemyymälät palvelevat vuoden jokaisena päivänä sekä arkena, että pyhänä, osa asemista on auki 24h.

Etsimme liikennemyymälätyöntekijöitä keikkaluontoiseen työsuhteeseen ABC-liikennemyymälöihin. Tärkeimpinä työtehtävinäsi ovat päivittäistavarakaupan kassatehtävät, hyllytys, sekä muut myymälän tehtävät. Työ on vuorotyötä, joten työvuorot sijoittuvat jokaiselle viikonpäivälle, vaihtelevin aloitus-, sekä lopetusajoin.

Hakijan eduksi on:

– Aiempi kokemus päivittäistavarakaupassa työskentelystä

– Aiempi kokemus ravintolassa tai Hesburgerissa työskentelystä

– Aito innostus asiakaspalvelutyöhön

– Joustavuus työvuoroissa sekä auton käyttömahdollisuus

 

Toivomme sinulta myös iloista asennetta ja reipasta työotetta. Koulutamme kaikki uudet tekijämme tehtävään. Noudatamme kaupan alan työehtosopimuksessa määriteltyjä palkkoja, jotka määräytyvät kokemustasosi mukaan, sekä luomme mahdollisuuden työskennellä joustavasti sinulle sopivina ajankohtina. Go Onin kautta työskennellessäsi saat myös käyttöösi kattavan henkilöstöetuohjelman.

Lisäksi tarjoamme:

– Vaihtelevat työtehtävät

– Kattavan perehdytyksen

– Monipuolisen työympäristön

 

Halutessasi voit kasvattaa omaa ammattitaitoasi myös meidän muissa KSO toimipisteissä. Työn perehdytys alkaa Go On:in ja KSO:n omalla verkkoperehdytyksellä Akatemiassamme. Akatemiamme tarjoaa jokaiselle työntekijälle myös mahdollisuuden käydä läpi asiakaspalvelun kurssikokonaisuuksia. Verkkoperehdytyksen jälkeen käytännön työ opitaan valitussa toimipisteessä. 

Aloitamme haastattelut jo hakuaikana, joten jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian. Lisätietoja tehtävästä antaa HR-asiantuntijamme Poola Myllylahti, puh. 0407577324. Emme valitettavasti käsittele sähköpostihakemuksia.

Go On Yhtiöt on suomalainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritysketju, jonka kautta löydät runsaasti avoimia työpaikkoja ja uramahdollisuuksia. Palveluihimme kuuluvat mm. henkilöstövuokraus, rekrytoinnit, soveltuvuusarvioinnit ja koulutus. Kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten liittoon (HPL). Lisätietoja meistä löydät osoitteesta 
http://www.go-on.fi http://www.go-on.fi .

Hae työtä

Liikennemyymälätyöntekijä, KSO, Kymenlaakso Iitti, Kouvola

Työsuhteen muoto: Keikkatyö

Hakuaika: 24.05.2023 – 18.06.2023 23:59

Vaadittu työkokemus:

Palkkaus: TES