Liikenneasematyöntekijä (kesätyö) Juustoportti

Liikenneasematyöntekijä (kesätyö) Juustoportti

Kaikkihan Juustoportin tuntee? – Mannerheimintietä pohjoiseen neljä tuntia ja siinä se on, oikealla, koko kansan tuntema Juustoportin kahvila. Siellä, missä Isabella-lehmä tervehtii tulijaa. Juustoportti Jalasjärvi onkin yksi kolmostien legendaarisimmiksi muodostunut taukopaikka.

Matkailija pääsee nauttimaan herkkuja niin monipuolisesta lounaspöydästä, kuin A´la carte-listaltakin. Kahvin kanssa maistuu leipäjuusto lakkahillon kera. Uusitussa Juustoportin showroomissa esitellään Juustoporttia, esillä on myös maailman suurin Torresin härkien kokoelma ja Isabella-lehmän lypsyäkin voi kokeilla.

Etsimme asiakkaallemme kesäksi 2022 monipuolisiin salin työtehtäviin uusia Juustoporttilaisia.
Työt voivat olla osa-aikaisia tai kokoaikaisia.

Etsimämme henkilöt tarttuvat työhön ripeästi, eivätkä säikähdä kiireisiäkään päiviä.
Voit olla vasta työelämään pyrkivä uusi lupaus, jolla on halua kehittyä vaikkapa asiakaspalvelun ammattilaiseksi tai voit olla jo alan konkari ja haluat antaa työpanoksesi uudessa työympäristössä.

Me Go Onilla tarjoamme työntekijöillemme työehtosopimuksen mukaisen palkan. Hyvän perehdytyksen sekä Go On Akatemian käyttömahdollisuuden 24/7. Huikean Go On Henkilöstöetuohjelman, jossa on paljon rahanarvoisia etuja työntekijöillemme. Paikallista ja henkilökohtaista palvelua koko työsuhteesi ajan.

Kerro meille hakemuksessasi miksi juuri sinusta tulisi uusi Juustoporttilainen? Mikä tehtävä sinua eritoten kiinnostaa.

Käsittelemme hakemuksia päivittäin ja paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Työsuhde solmitaan Go Onin ja työntekijän välille. Käytössämme on myös videohaastattelutyökalu, joten pidäthän silmällä sähköpostiasi, johon kutsu haastatteluun mahdollisesti saapuu.

Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Seinäjoki-Vaasa asiakkuuspäällikkö Anita Koskinen, puh 0400 182 668 / anita.koskinen@go-on.fi

Hae työtä

Liikenneasematyöntekijä (kesätyö) Juustoportti, Etelä-Pohjanmaa Jalasjärvi

Työsuhteen muoto: Kesätyö

Hakuaika: 13.05.2022 – 27.05.2022 23:59

Vaadittu työkokemus:

Palkkaus: MaRava tes

Käsittelijä:

Anita Koskinen

asiakkuuspäällikkö, SHL +358 400 182 668

anita.koskinen@go-on.fi