Liikenneasematyöntekijä

Liikenneasematyöntekijä

Etsimme Oulun alueen asiakkaillemme LIIKENNEASEMATYÖNTEKIJÖITÄ.

Go On Oulu on osa suomalaista, luotettavaa Go On Yhtiöt yritysketjua, joka tarjoaa monipuolisen kattauksen henkilöstöratkaisuja. Tavoitteemme on varmistaa aina paras, räätälöity ja asiakkaidemme henkilöstöratkaisuja tukeva palvelukokonaisuus samalla yhdistäen työ ja sen tekijä. Etsimme nyt asiakaspalveluhenkisiä ja oma-aloitteisia liikenneasematyöntekijöitä asiakasyrityksillemme Oulun alueelle!

Liikenneasematyöntekijän monipuolisiin työtehtäviin kuuluu asiakaspalvelun lisäksi mm. myyntityö kassalla, polttoaine- ja autopesujen myynti, tarjoilu, vitriinituotteiden valmistus, siisteyden ylläpito sekä tarvittaessa myös keittiön avustavat tehtävät. Tehtävä sopii mainiosti esim. keikkatyöstä kiinnostuneelle opiskelijalle, mutta myös säännöllisempää työtä kaipaavalle tekijälle. Työ on vaihtelevasti vuorotyötä ja osa paikoista voi olla avoinna myös öisin.

 

Hakijoilta odotamme:

  • Positiivista asennetta ja hyviä asiakaspalvelutaitoja
  • Oma-aloitteisuutta ja ahkeraa työotetta
  • Joustavuutta ja luotettavuutta
  • Erinomaista paineensietokykyä ja kykyä työskennellä kiireessä
  • Hygieniapassia sekä voimassa olevaa salmonellatodistusta

Tarjoamme sinulle:

  • Monipuoliset työtehtävät – yksikään päivä ei ole samanlainen!
  • Työn, jota pystyt tekemään joustavasti esim. opiskeluiden ohella
  • Kattavan perehdytyksen tehtävään
  • Tilaisuuden kasvaa ja kehittyä asiakaspalvelijana
  • Go Onin kattavan henkilöstöetuohjelman ja jatkuvan tuen koko työsuhteesi ajan

 

Eduksi katsomme veikkauskoneosaamisen ja valmiuden suorittaa puuttuvat työssä tarvittavat todistukset (ikäraja-, anniskelu-, ja hygieniapassi sekä salmonellatodistus).

 

Mikäli kiinnostuksesi heräsi, älä aikaile hakemuksesi kanssa sillä aloitamme haastattelut jo hakuaikana. Jätä hakemuksesi oheisen linkin kautta ja ilmoita, haetko säännöllisempää vai keikkaluontoista työtä. Emme valitettavasti pysty käsittelemään sähköpostihakemuksia. Lisätietoa tehtävästä tarjoavat Go On Oulun HR-asiantuntija Ulla Kolehmainen +358 44 330 8824 sekä HR-koordinaattori Aino Maaninka +358 40 054 8811.

Go On Yhtiöt on suomalainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritysketju, jonka kautta löydät runsaasti avoimia työpaikkoja ja uramahdollisuuksia. Löydät meidät myös Facebookista, LinkedInistä ja Instagramista.

Hae työtä

Liikenneasematyöntekijä, Go On , Pohjois-Pohjanmaa Ii, Kempele, Oulu

Työsuhteen muoto: Keikkatyö Osa-aikainen

Hakuaika: 11.02.2021 15:00 – 01.03.2021 23:59

Vaadittu työkokemus:

Palkkaus: MaRaVa TES

Käsittelijä:

Aino Maaninka

HR-koordinaattori +358 40 054 8811

aino.maaninka@go-on.fi