Liikenneasemakokki (kesätyö) ABC Jalasjärvi

Liikenneasemakokki (kesätyö) ABC Jalasjärvi

Etsimme asiakkaallemme ABC Jalasjärvelle KOKKEJA kesälle 2022 määräaikaisiin työsuhteisiin.

Kokin työtehtäviin kuuluu maittavan noutopöytäruuan, sekä monipuolisten annosruokien valmistaminen ja keittiön puhtaudesta ja esivalmisteluista huolehtiminen.

Työnhakijoilta odotamme työhön soveltuvaa koulusta tai kokemusta keittiössä työskentelystä. Aurinkoista asennetta työntekoon sekä tiimityöskentelytaitoja. Valmiutta työskennellä aamu- ja iltavuoroissa kaikkina viikon päivinä.

Työt alkavat sopimuksen mukaan kesäkuun alussa jatkuen elokuun lopulle saakka. Työtunteja on tarjolla keskimäärin 90h/3vko. 
Jos tunnet olevasi keittiössä kuin kotonasi, älä aikaile jättää työhakemusta, sillä me täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Aloitamme haastattelut jo haun aikana! Työhön saat kattavan perehdytyksen.

Kerro meille miksi juuri sinut pitäisi valita tähän tehtävään, anna asenteesi näkyä ja varmista itsellesi työhaastattelu Seinäjoen toimistollamme!

Tarjoamme rikastuttavan ja monipuolisen työkokemuksen.

Käytössämme on myös videohaastattelu mahdollisuus, joten pidäthän silmällä sähköpostiasi, johon kutsu haastatteluun mahdollisesti saapuu.

Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Seinäjoen Asiakkuuspäällikkö Anita Koskinen, puh. 0400 182 668, anita.koskinen@go-on.fi

Hae työtä

Liikenneasemakokki (kesätyö) ABC Jalasjärvi, Etelä-Pohjanmaa Jalasjärvi

Työsuhteen muoto: Kesätyö

Hakuaika: 13.05.2022 – 27.05.2022 23:59

Vaadittu työkokemus:

Palkkaus: MaRaVa tes

Käsittelijä:

Anita Koskinen

asiakkuuspäällikkö, SHL +358 400 182 668

anita.koskinen@go-on.fi