Levyseppä-Hitsaaja, Ulvilan Konepaja Oy

Levyseppä-Hitsaaja, Ulvilan Konepaja Oy

Oletko Sinä etsimämme  LEVYSEPPÄ-HITSAAJA  vakituiseen työsuhteeseen Ulvilaan!

Työssä käytetään MIG/MAG hitsausmenetelmiä ja materiaalina on musta levy, paksuudeltaan 5 – 20 mm. Työ pitää sisällään pääasiassa hitsausta, mutta myös mahdollisesti kasausta/ kokoonpanotyötä, oman osaamisesi mukaan. Edellytämme voimassa olevia työturvallisuus- ja tulityökorttia. Piirustustenlukutaito on välttämätöntä ja voimassa olevat hitsausluokat tulee olla. Jos luokat ovat menneet vanhaksi, niin ne ajetaan heti ensimmäisenä työpäivänä ajan tasalle. Työtä tehdään pääasiassa päivävuorossa, mutta valmius vuorotyöhön olisi suotavaa.

Toivomme sinulta:

– kokemusta vastaavasta hitsauksesta ja piirustusten lukutaitoa
– hyvää työmoraalia ja reipasta otetta töihin
– huolellisuutta ja tarkkuutta sekä sujuvaa suomen kielen hallintaa

Tarjoamme vakituisen, mielenkiintoisen ja haastavan työn alihankintakonepajassa. Kiinnostuitko?

Lähetäthän hakemuksesi meille mahdollisimman pian, sillä haastattelemme jo hakuaikana.

Tässä tehtävässä työllistyt vuokratyösuhteeseen Go Onille ja saat Ulvilan Konepaja Oy:n osaavan tiimin tuen työssäsi onnistumiseen. Työhösi saat hyvän perehdytyksen.

palkkaus Metallia alan TES/Sopimuspalkka

Siirtyminen asiakkaan kirjoille on myös mahdollista.Täytäthän hakemuksesi alla olevasta linkistä. Lisätietoja tehtävästä tarvittaessa saat Go On Pori arkisin klo 9–16 p. +35844 980 2826 tai pori@go-on.fi.

Ulvilan konepaja Oy on kasvanut 70 vuoden aikana kansainvälisiä suuryrityksiä palvelevaksi monipuoliseksi tilauskonepajaksi, meidän valttejamme ovat laatu ja toimitusvarmuus. Monipuoliset palvelumme; hitsaus, koneistus, koneiden osien valmistus sekä koneiden ja laitteiden i rakentaminen mekaanisesti valmiiksi – tekevät meistä Täyden palvelun konepajan. Asiakaslupauksista ja aikatauluista pidetään lujasti kiinni. Laadun takaavat viimeisen päälle osaava henkilöstö, monipuolinen ja nykyaikainen konekantamme sekä avarat tilamme Ulvilassa Sammontien varrella. toimintaamme ohjaavat sertifioidut laatujärjestelmät ISO 9001 ja ISO 3834-2. Lisää meistä: https://ulvilankonepaja.fi/

Hae työtä

Levyseppä-Hitsaaja, Ulvilan Konepaja Oy, Satakunta Ulvila

Työsuhteen muoto: Vakituinen kokoaikainen

Hakuaika: 08.11.2023 11:00 – 30.11.2023 16:00

Vaadittu työkokemus:

Palkkaus: Tes/sop mukaan

Käsittelijä:

Anne Koivu

yrittäjä, SHL +358 45 7874 5188

anne.koivu@go-on.fi