Leipuri-Kondiittori, Kuusamon Talonpöytä
Kuusamon Talonpöytä Oy/Ravintola Talonpöytä on monipuolinen lähialueen ruokaan, hyvään makuun ja tuoreuteen panostava lounas-, kahvila-, konditoria ja pitopalveluyritys Kuusamossa. Yritys toimittaa päivittäin ruokaa myös koteihin, mökkeihin ja työpaikoille. Kevät- ja kesäkaudella Talonpöydän herkkuja on saatavilla myös Oulangan kansallispuistossa Kiutakönkään kuohujen välittömässä läheisyydessä sijaitsevasta ravintolasta. Lue lisää: https://www.talonpoyta.fi/
Etsimme nyt ammattitaitoista LEIPURI-KONDIITTORIA Talonpöydän tiimiin!
Etsimällämme leipuri-kondiittorilla on jo vahva ammattitaito suolaisten ja makeiden konditoriatuotteiden valmistamisesta. Tässä työssä pääset kuitenkin osallistumaan Talonpöydän toimintoihin monipuolisesti, sillä tehtävään kuuluu myös pitopalvelussa toimimista, asiakaspalvelua ja keittiön työtehtäviä osaamisesi mukaisesti. Kokoaikainen työsuhde alkaa sopimuksen mukaan talven tai kevään 2024 aikana ja on toistaiseksi voimassa oleva. Työsuhde solmitaan Go Onin ja työntekijän välille. Palkkauksessa ja työsuhteen ehdoissa noudatamme MaRaVa työehtosopimusta.
Edellytämme:
– Kokemusta ja/tai koulutusta leipuri-kondiittorin työstä
– Aitoa kiinnostusta sekä leivontaa että asiakaspalvelua kohtaan
– Suomen kielen taitoa
– Hygieniapassia.
Tarjoamme:
– Kokoaikaisen, monipuolisen työn
– Tilaisuuden kerrytää arvokasta työkokemusta
– Vakituisen työpaikan mukavien ja ammattitaitoisten työkaverien ympäröimänä
– Go Onin tuen työsuhdeasioissa, sekä Go Onin rahan arvoiset henkilöstöedut!
Kiinnostuitko?
Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Lappi: rovaniemi@go-on.fi
Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä, joten varmista paikkasi ja hae jo tänään! Täytä hakemuksesi huolellisesti osoitteessa www.go-on.fi. Kerrothan hakemuksessasi koulutus- ja työhistoriastasi.
Hae työtäLeipuri-Kondiittori, Kuusamon Talonpöytä, Keski-Suomi, Lappi, Pohjois-Pohjanmaa Kuusamo
Työsuhteen muoto: Vakituinen kokoaikainen
Hakuaika: 08.11.2023 – 17.12.2023
Vaadittu työkokemus:
Palkkaus: Sopimuksen mukaan
Käsittelijä: