Leipomotyöntekijä

Leipomotyöntekijä

Go On Oulu etsii asiakkaalleen

LEIPOMOTYÖNTEKIJÄÄ Oulussa sijaitsevaan leipomoon.

Asiakkaamme on oululainen kymmenien vuosien kokemuksen omaava leipomoalan yritys, jossa tehdään töitä korkealaatuisten makuelämysten puolesta yhteistyössä ammattitaitoisten leipurien ja kondiittorien kanssa.

Sinun ei tarvitse olla leipuri tai leipomoalan ammattilainen. Riittää, että näppäryyttä ja motivaatiota oppia uutta löytyy! Työtehtäviisi kuuluu mm. leipien ja patonkien täyttöä, suolaisten tuotteiden valmistusta ja muita leipomon monipuolisia työtehtäviä. Hakijalta edellytämme ripeyttä, positiivista asiakaspalveluasennetta, vuorovaikutustaitoja ja reippautta. Arvostamme aitoa kiinnostusta leipomon kaikkia tehtäviä kohtaan.

Työ voi olla fyysisesti raskasta, joten hyvä fyysinen kunto auttaa onnistumaan tehtävässä. Työvuorot sijoittuvat klo 6-18 välille ja töitä tehdään arkipäivisin ja tarvittaessa sunnuntaisin. Palkka määräytyy Leipomoalan työehtosopimuksen ja hakijan kokemuksen perusteella. Työ alkaa 8 viikon kokoaikaisella työsuhteella 15.8 – 9.10, jonka jälkeen tarvittaessa töihin kutsuttavana.

Edellytämme

  • itsenäistä ja täsmällistä työskentelyotetta
  • kykyä toimia kiireessä
  • hyviä tiimityöskentelytaitoja
  • hygieniapassia

Tarjoamme

  • mielenkiintoiset työtehtävät alansa edelläkävijän palveluksessa
  • ammattitaitoiset ja mukavat työkaverit
  • laadukkaat ja nykyaikaiset tilat sekä laitteet töiden tekemiselle
  • mahdollisuuden pidempiaikaiseen työsuhteeseen

Mikäli kiinnostuksesi heräsi, laitathan hakemuksesi pikimmiten oheisen linkin kautta, sillä haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Oululta Aija-Riina Loukkola 0400 580 352. 

Hae työtä

Leipomotyöntekijä, Pohjois-Pohjanmaa Oulu

Työsuhteen muoto: Määräaikainen kokoaikainen

Hakuaika: 03.08.2022 08:00 – 17.08.2022 23:59

Vaadittu työkokemus:

Palkkaus: Leipomoalan TES/kokemuksen mukaan

Käsittelijä:

Aija-Riina Loukkola

asiakkuuspäällikkö +358 40 058 0352

aija-riina.loukkola@go-on.fi