Lasityöntekijä, Finnglass Oy Alavus

Lasityöntekijä, Finnglass Oy Alavus

Finnglass Oy on itsenäinen rakennuslasituotteiden toimittaja Suomessa Alavudella, jonka juuret ulottuvat yli 40 vuoden päähän 1970 luvulle. Yritys on teknisesti vaativien rakennuslasituotteiden toimittaja. FinnGlassin asiakkaita ovat maailman suurimmat julkisivurakentajat sekä kotimaassa toimivat julkisivu- ja lasialan yritykset. Erikoistuotteena on sähkölämmitteinen lasi.

Haemme nyt LASITYÖNTEKIJÖITÄ TUOTANTOON vakituisiin työsuhteisiin. 

Työtehtäviin kuuluu mm. lasien laminointia, karkaisua, lämpökäsittelyä sekä leikkaamista. Työssäsi käytät erilaisia käsityökaluja, nostimia sekä muita koneita. 

Työssä on tärkeää, että tulee toimeen erilaisten ihmisten kanssa sekä omaa hyvän huumorintajun. Lisäksi hakijoilta odotamme motivaatiota oppia paljon uutta alasta, mikäli et vielä ole entuudestaan alan ammattilainen.

Hakijalta vaaditaan:

– Hyvää fyysistä kuntoa
– aktiivista työskentely tapaa
– joustavuutta työvuoroissa
– hyvää motivaatiota ja asenne työtä kohtaan

Työtä tehdään kokoaikaisesti yhdessä vuorossa. Työ todennäköisesti muuttuu 2-vuorotyöksi, joten hakijoilta odotamme valmiutta tähän, tuotannon niin vaatiessa.

Rektytoinnin hoitaa asiakkaan puolesta ja lisätietoja tehtävästä antaa Go On Seinäjoen HR-asiantuntija Terhi Pölönen, 040-1287721 tai terhi.polonen@go-on.fi

Hae työtä

Lasityöntekijä, Finnglass Oy Alavus, Etelä-Pohjanmaa Alavus

Työsuhteen muoto: Vakituinen kokoaikainen

Hakuaika: 22.05.2023 09:00 – 11.06.2023 15:00

Vaadittu työkokemus:

Palkkaus: TES

Käsittelijä:

Terhi Pölönen

HR-asiantuntija +358 40 128 7721

terhi.polonen@go-on.fi