Laserleikkaaja

Laserleikkaaja

Asiakkaamme on suomalainen innovatiivisten julkisivujen pintarakentaja, joka suunnittelee, valmistaa ja toteuttaa vaativia arkkitehtonisia pintoja useita materiaaleja yhdistellen. Ratkaisuja käytetään esimerkiksi asemilla, asuinrakennuksissa, julkisissa rakennuksissa, kauppakeskuksissa, pysäköintihalleissa ja toimistorakennuksissa. Valmistusmateriaalina toimivat ensisijaisesti alumiini ja ruostumaton teräs.

Nyt etsimme asiakkaamme toimipisteeseen Tuusulaan,

LASERLEIKKAAJAA

kokoaikaiseen ja vakituiseen työsuhteeseen.

Työtehtäviisi kuuluvat monipuoliset laserleikkaustyöt. Leikattavia materiaaleja ovat ruostumattomat teräkset ja alumiinit. Työt saattavat pitää sisällään myös muita metallialan työtehtäviä.

Työssä menestyminen edellyttää aiempaa työkokemusta metallialalta työskentelystä, kokemusta laserleikkauksesta sekä kuvienlukutaitoa. Katsomme eduksi alakohtaisen koulutuksen.

Työssä vaaditaan voimassa olevat työturva- ja tulityökortit.

Työtä tehdään tällä hetkellä arkisin liukuvasti klo 6-16 välillä, mutta valmius 2-vuorotyöhön ( 6-14 ja 14-22 ) on oltava.

Asiakkaamme tarjoaa mielenkiintoisen työtehtävän kasvavassa yrityksessä ja kouluttaa työntekijöitä tarpeen mukaan. Tuotteet ovat laadukkaita ja alumiinirakentamisen huippua. 

Henkilöstöetuina mm. e-passi lounastuella sekä virkistyssetelit.
Palkka määräytyy kokemuksen ja muun ammattiosaamisen mukaan.
Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Uusimaan Jussi Reilin +358 50 525 9153, jussi.reilin@go-on.fi tai Maarit Halonen +358 44 084 5556, maarit.halonen@go-on.fi

Hae työtä

Laserleikkaaja, Uusimaa Tuusula

Työsuhteen muoto: Vakituinen kokoaikainen

Hakuaika: 23.05.2023 – 06.06.2023

Vaadittu työkokemus:

Palkkaus: Sopimuksen mukaan

Käsittelijä:

Maarit Halonen

yrittäjä / HR-päällikkö, SHL +358 44 084 5556

maarit.halonen@go-on.fi