Laitehuoltomies

Laitehuoltomies, Huvivaltio PowerPark

Haluatko viettää kesän vauhdikkaimmat päivät kansainvälisessä miljöössä? Pystytkö tarjoamaan loman huippuhetkiä ja unohtumattomimpia elämyksiä kaikenikäisille asiakkaille? Jos, niin tule asiakkaallemme oppimaan asiakaspalvelua mitä hauskimmalla tavalla! Samalla solmit uusia ystävyyssuhteita ja autat PowerParkia olemaan Suomen paras vapaa-ajan keskus.

Etsimme PowerParkiin reippaita LAITEHUOLTOMIEHIÄ määräaikaiseen työsuhteeseen kaudelle 2019! Työtehtäviin kuuluu mm. huvipuistolaitteiden päivä-, viikko- ja kuukausitarkastukset sekä laitteiden vikakorjaukset. Työtä tehdään kahdessa vuorossa.

Odotamme sinulta reipasta asennetta, omatoimisuutta sekä hyvää paineensietokykyä. Et pelkää tarttua haasteisiin ja olet taitava ratkomaan ongelmia. Olet innokas oppimaan uutta ja tulet töihin joka päivä hymyssä suin! Tehtävässä menestymistä tukee esimerkiksi sähköalan koulutus sekä perustiedot mm. konetekniikasta, hydrauliikasta ja pneumatiikasta. Työssä edellytetään täysi-ikäisyyttä.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja haastavan työnkuvan, kattavan perehdytyksen sekä mukaansa tempaavat työkaverit. Autamme tarpeen mukaan myös asuntoasioissa.

Kiinnostuitko?
Haastattelut aloitamme toimistollamme jo hakuaikana, joten jätä hakemuksesi järjestelmäämme osoitteessa www.go-on.fi jo tänään! Käytössämme on myös videohaastattelumahdollisuus.

Lisätietoja tehtävistä antaa Go On Seinäjoen HR-asiantuntija Cici Mäki-Hakola, puh. 040 180 3786, cici.maki-hakola@go-on.fi.

Go On Yhtiöt on suomalainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritysketju, jonka kautta löydät runsaasti avoimia työpaikkoja ja uramahdollisuuksia. Palveluihimme kuuluvat mm. henkilöstövuokraus, rekrytoinnit, soveltuvuusarvioinnit ja koulutus.
Kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten Liittoon (HPL). Lisätietoja meistä löydät osoitteesta www.go-on.fi.

Hae työtä

Laitehuoltomies, Go On Seinäjoki, Etelä-Pohjanmaa , Kauhava

Työsuhteen muoto: Kesätyö

Hakuaika: 27.2.2019 – 31.3.2019

Vaadittu työkokemus: Alle 1 v

Palkkaus: Sopimuksen mukaan

Käsittelijä:

Cici Mäki-Hakola

HR-asiantuntija +358 40 180 3786 cici.maki-hakola@go-on.fi