Laborantti Finnamyl Oy, Kokemäki

Laborantti Finnamyl Oy, Kokemäki

Finnamyl Oy on voimakkaasti kehittyvä ja kasvava suomalaisomisteinen kotimaista perunatärkkelystä ja kasviproteiinia valmistava ja markkinoiva yritys. Finnamyl on osa Chemigate konsernia ja Berner Grouppia.

Kokemäellä sijaitsevalla tehtaalla työskentelee 24 ammattilaista tuotannon ja myynnin eri tehtävissä. Finnamyl-konserniin kuuluu myös Lapualla sijaitseva perunatärkkelystehdas. Finnamyl Oy:n perunan käsittelytekniikka on kiertotaloutta parhaimmillaan, sillä kaikki tehtaalle tuleva peruna ja sen mukana tuleva maa-aines hyödynnetään ympäristön hyväksi: maa-aines ja lietteen menee viherrakentamiseen tai maanparannukseen ja perunan kaikki jakeet hyödynnetään joko rehuna, elintarvikkeena tai lannoitteena. Prosessimme on rakennettu niin, että eri vaiheissa syntyvä lämpöenergia voidaan hyödyntää seuraavassa vaiheessa ja vielä tämänkin jälkeen hyödyntää prosessin pesuissa ennen puhdistamo käsittelyä.

Etsimme nyt Kokemäelle määräaikaiseen työsuhteeseen Finnamyl Oy:lle LABORANTTEJA PERUNAJENGIIMME! 

Perunatärkkelyskampanja eli tehtaan tuotantokausi alkaa elokuun loppupuolella ja kestää noin 103 päivää eli joulukuun alkupäiville asti. Yhdessä vuorokaudessa tehtaan prosessin läpi kulkee miljoona kiloa tärkkelysperunaa ja syntyvät pääjakeet kuivataan ja myydään asiakkaalle. Prosessiin kuuluu monia erilaisia vaiheita ja kauden tuotantopäivät ovat toisinaan kiireisiä, sillä reilussa kolmessa kuukaudessa pitää tuottaa koko vuoden myynti.

Laboratorion pitää kyetä tuottamaan tarvittava määrä analyysituloksia oman vuoronsa aikana, sillä niiden avulla tuotanto pystyy tuottamaan laadukasta perunatärkkelystä ja kasviproteiinia. Laboratoriossa tehtävät analyysit ovat monipuolisia ja tarkkuutta vaativia. Siitä syystä alkuvaiheessa perehdyt laboratorion toimintaan ja analyyseihin päivävuorossa muiden laboranttien mukana. Tuotantokauden alettua siirryt omaan työvuoroosi (katkeamaton 2-vuorotyö), jossa vastaat analyysien tekemisestä itsenäisesti. Laborantti työskentelee laboratorio vastaavan alaisuudessa.

Olet etsimämme henkilö, mikäli sinulla on:

 • käytännön kokemusta laboratoriotyöskentelystä
 • kyky hahmottaa kokonaisuuksia ja sisäistät oppimasi tehokkaasti
 • oma-aloitteisuutta ja joustavuutta tiimi/yksilöpelaajana
 • vastuullisuutta ja paineensietokykyä
 • organisointi- ja priorisointikykyä
 • kyvykkyyttä työskennellä yksin

Katsomme eduksi, jos sinulla on:

 • ymmärrystä mikrobiologiasta
 • ymmärrystä laboratorion laitetekniikasta

Edellytämme sinulta, että

 • olet laboratorioalan perustutkinnon suorittanut laborantti tai siihen rinnastettavan tutkinnon omaava henkilö
 • sinulla on voimassa oleva työturvallisuuskortti

  Finnamyl Oy tarjoaa monipuolisen tehtäväkentän, osaavan työtiimin ja mahdollisuuden osallistua perunakauden ulkopuolella tapahtuviin tuotantojaksoihin.

  Tule mukaan Finnamyl Oy:n iloiseen PERUNAJENGIIN! Jätä hakemus Go On nettisivujen kautta pikaisesti, viimeistään 18.6 mennessä. Käsittelemme hakemuksia ja teemme videohaastatteluja jo hakuaikana.

  Rekrytointi tehdään yhteistyössä Henkilöstöpalvelu Go On Porin kanssa ja on vuokratyöpaikka.

  Kysy lisää työstä Go On Porin tiimiltä:044 980 2826 (ark. 9-16) tai pori@go-on.fi

  Go On Yhtiöt on suomalainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritysketju, jonka kautta löydät runsaasti avoimia työpaikkoja ja uramahdollisuuksia. Palveluihimme kuuluvat mm. henkilöstövuokraus, rekrytoinnit, soveltuvuusarvioinnit ja koulutus.

  Hae työtä

  Laborantti Finnamyl Oy, Kokemäki, Satakunta Kokemäki

  Työsuhteen muoto: Määräaikainen kokoaikainen

  Hakuaika: 17.04.2023 13:00 – 18.06.2023 23:59

  Vaadittu työkokemus:

  Palkkaus: Elintarvikealan tes

  Käsittelijä:

  Anne Koivu

  yrittäjä, SHL +358 45 7874 5188

  anne.koivu@go-on.fi