Laadunvalvoja Meriser Oy, Merikarvia

Laadunvalvoja Meriser Oy, Merikarvia

LAADUNVALVOJA MERISER OY, Merikarvia

Meriser Oy on 1965 perustettu perheyritys Merikarvialla. Valmistamme laadukkaita, muovisia LVI-tarvikkeita ruiskupuristuskoneilla ja tuotantomme on pitkälle automatisoitua. Tuotevalikoimaamme kuuluu mm. sadevesikaivoja, hanakulmarasioita, wc-varaosia sekä tyyppihyväksyttyjä lattiakaivoja ja alipaineventtiileitä. Työllistämme tällä hetkellä noin 30 henkeä. Yrityksellämme on sekä tuontia että vientiä. Lisää tietoa meistä löydät netistä: www.meriser.fi.

Haemme nyt joukkoomme laadunvalvojaa, mahdollisuus vakituiseen työsuhteeseen. Työ on pääasiassa päivätyötä (työaika klo 6-18 välillä, 40 h / vko). Työhön kuuluu myös tuotannon avustavia töitä, kuten pakkaus, kokoonpano, siistiminen, mahdollisesti myös muiden laitteiden käyttö.

Hallitset ehdottomasti:
– tuotannon laadunvalvonnan ja erilaiset mittaustekniikat, perus IT-taidot sekä suomen kielen.

Sinulla on
– vähintään B-luokan ajokortti ja hyvät sosiaaliset taidot

Plussaa: 

– ruiskuvalukoneiden käytön ja valvonnan osaaminen, muottituntemusta, robotiikan ja sähköpuolen osaaminen sekä trukinajotaito

Tarjoamme Sinulle haastavia ja monipuolisia työtehtäviä, viihtyisän työympäristön ja mukavan työporukan voimakkaasti kehittyvässä yrityksessä. 
Palkkaus muovituote- ja kemianteollisuuden TES mukaisesti.

Mikäli kiinnostuit yllä olevasta tehtävästä ja täytät kriteerit, jätä hakemus pikaisesti!

Jos olet etsimämme tekijä laita hakemusta pikaisesti, kuitenkin viimeistään 31.8.2022! Haastattelemme jo hakuaikana.Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Rekrytointiprosessi toteutetaan yhteistyössä henkilöstöpalveluyritys Go-On kanssa. 
Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Pori, pori@go-on.fi tai p. 044-9802826 (arkisin klo 9-16)

//Tervetuloa huippujoukkueeseen, jossa jokaisella työnhakijalla on mahdollisuus löytää oikea, itselle parhaiten sopiva työpaikka. Tarjolla on vastuualueita joukkueenjohtajasta veräjänvartijaan. Me pidämme huolen, että saat peliaikaa tarpeidesi mukaan etkä tule taklatuksi.

Go On Yhtiöt on suomalainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritysketju, jonka kautta löydät runsaasti avoimia työpaikkoja ja uramahdollisuuksia. Palveluihimme kuuluvat mm. henkilöstövuokraus, rekrytoinnit, soveltuvuusarvioinnit ja koulutus.

Löydä oma Go On tiimisi: Helsinki, Hämeenlinna, Joensuu, Jyväskylä, Kotka, Kouvola, Kuopio, Lahti, Lappeenranta, Mikkeli, Oulu, Pirkanmaa, Pori, Raahe, Rovaniemi, Seinäjoki, Turku, Uusimaa, Vaasa ja Ylivieska. Kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten Liittoon (HPL). Lisätietoja meistä löydät osoitteesta www.go-on.fi.//

Hae työtä

Laadunvalvoja Meriser Oy, Merikarvia, Satakunta Merikarvia

Työsuhteen muoto: Määräaikainen kokoaikainen

Hakuaika: 04.08.2022 10:00 – 31.08.2022 23:59

Vaadittu työkokemus:

Palkkaus: Muovituote- ja kemianteollisuudenTES

Käsittelijä:

Kiia Koivu

HR-koordinaattori +358 44 240 5198

kiia.koivu@go-on.fi