Kunnossapitotyöntekijä

Kunnossapitotyöntekijä

Pihla Group Oy on Suomen ikkunamarkkinoiden suurin toimija, joka valmistaa ikkunoita ja ovia Pihla-, PihlaPRO, Tiivi-, Profin-, Klas1 ja Sydänpuu-tuotemerkeillä. Yhtiö työllistää Suomessa noin 650 henkilöä, ja sillä on tehtaat Ruovedellä, Haapajärvellä, Kannuksessa, Kuusamossa, Pudasjärvellä ja Joutsassa. Yrityksen tavoitteena on tarjota asiakkailleen ja yhteistyökumppaneilleen laadukkaita tuotteita ja erinomaista palvelua. Yhtiön suurin ja modernein yksikkö on Ruoveden tehdas Pirkanmaalla, osoitteessa Pihlatie 3, 34600 Ruovesi. Lisätietoa yrityksestä löydät osoitteesta www.pihla.fi.

 

Haemme nyt asiakasyrityksellemme Pihla Group Oy:lle KUNNOSSAPITOTYÖNTEKIJÄÄ monipuolisiin ja mielenkiintoisiin työtehtäviin Ruoveden tehtaan kunnossapito-osastolle. Työsuhde on vakituinen ja kokoaikainen! Kyseessä on suorarekrytointi, eli valittu henkilö työllistyy suoraan Pihla Group Oy:n palvelukseen.

Sinulta odotamme:
-sähkö- ja automaatioalan osaamista
-ymmärrystä mekaniikasta, laakeroinnista sekä koneistuksesta
-osaamista paineilmalla sekä hydrauliikalla toimivista laitteista ja koneista
-trukkikorttia

Tarjoamme sinulle:
-työkokemusta monipuolisista tehtävistä
-innostavan työyhteisön
-mahdollisuuden pitkäaikaiseen työsuhteeseen

Hakijalla toivotaan olevan sähkötyönjohdon pätevyys tai valmius ja halukkuus hankkia pätevyys. Työ on 3-vuorotyötä.

Työt alkavat sopimuksen mukaan loppukesästä/alkusyksystä. Jos tiedät olevasi kuvausta vastaava henkilö, käy täyttämässä hakemuksesi pian oheisesta linkistä. Hakemusten käsittely aloitetaan jo hakuaikana. Lisätietoja paikasta antaa Go On Pirkanmaan HR- ja rekrytointiasiantuntija Iida Makkonen +358 400 180 952 (arkisin klo 8-16).

 

Go On Yhtiöt on suomalainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritysketju, jonka kautta löydät runsaasti avoimia työpaikkoja ja uramahdollisuuksia. Palveluihimme kuuluvat mm. henkilöstövuokraus, rekrytoinnit, soveltuvuusarvioinnit ja koulutus. Kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten liittoon (HPL). Lisätietoja meistä löydät osoitteesta www.go-on.fi.

Hae työtä

Kunnossapitotyöntekijä, Go On , Pirkanmaa Ruovesi

Työsuhteen muoto: Vakituinen Kokoaikainen

Hakuaika: 16.07.2020 – 09.08.2020 23:59

Vaadittu työkokemus:

Palkkaus: tes

Käsittelijä:

Iida Makkonen

HR-asiantuntija +358 400 180 952

iida.makkonen@go-on.fi