Kunnossapitoasentajia Syste Oy Salo

Kunnossapitoasentajia Syste Oy Salo

Syste Oy tuottaa sähkö-, automaatio- sekä instrumenttiasennuspalveluja ja kunnossapidon palveluja nykyaikaisen automaatiota käyttävän teollisuuden tarpeisiin. Lisää meistä https://syste.fi/

Etsimme nyt asiakkaallemme Syste Oy:lle

KUNNOSSAPITOASENTAJIA SALOON (MEKANIIKKA)

vakituiseen ja kokoaikaiseen työsuhteeseen.

Työtehtäviisi kuuluu prosessin kone- ja laiteasennuksia, koneiden kunnossapito- ja korjaustöitä sekä erilaisia koneistus- ja hitsaustöitä. Asennustöiden lisäksi työskennellään koneiden ja laitteistojen käyttöönotossa yhteistyössä suunnittelijoiden ja ohjelmoijien kanssa.

Työ tapahtuu asiakkaiden tiloissa, joko pidempiaikaisina komennuksina tai lyhempinä, muutaman viikon keikkoina. Asennuskohteet sijaitsevat pääosin Salon seudulla.
Työ tapahtuu itsenäisesti asiakkaan ohjauksessa, oman työnjohdon alaisuudessa tai osana asiakkaan asennustiimiä. Asentaja kantaa vastuun pääosin omasta työstään, mutta myös laajemmin laitteiden ja asennusten turvallisuudesta.

Edellytämme asentajalta laajaa kokemusta teollisuuden kunnossapidollisista töistä sekä laajaa ymmärrystä teollisuuden laiteasennusten vaatimuksista. Valitun työntekijän pitää osata lukea teknisiä dokumentteja, asentaa erilaisia prosessin laitteita sekä myös ymmärtää niiden toimintaperiaatteet.
Kokemus koneistuksesta ja/tai erilaisista hitsaustekniikoista on tärkeää työssä pärjäämiseksi sekä ennakoivan kunnossapidon toimintaperiaatteet on oltava hallussa.

Työturvallisuus, tulityö- sekä ensiapukortit ovat välttämättömät. Työntekijällä tulee olla hyvä suomen kielen taito, suullinen ja kirjallinen englannin kielen taito katsotaan eduksi.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja mielenkiintoisen työtehtävän vakavaraisessa ja kasvavassa yrityksessä, kilpailukykyisen palkan sekä laajat henkilökuntaedut.

Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä ja työt alkavat sopimuksen mukaan. Laitathan hakemukseen mukaan CV.si sekä palkkatoivomuksesi. Valittu työntekijä työllistyy suoraan Syste Oy:n palvelukseen.

Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Turku 045-78745188 tai anne.koivu@go-on.fi

Hae työtä

Kunnossapitoasentajia Syste Oy Salo, Varsinais-Suomi Salo

Työsuhteen muoto: Vakituinen Kokoaikainen

Hakuaika: 02.06.2021 07:00 – 18.06.2021 16:00

Vaadittu työkokemus:

Palkkaus: Sopimuspalkka

Käsittelijä:

Anne Koivu

yrittäjä, SHL +358 45 7874 5188

anne.koivu@go-on.fi