Kunnossapitoasentaja, Scanfil EMS Oy

Kunnossapitoasentaja, Scanfil EMS Oy

Haluaisitko työskennellä koneiden ja laitteiden parissa?

Asiakasyrityksemme Scanfil hakee KUNNOSSAPITOASENTAJAA Sievin tehtaalle.

Kunnossapitoasentajan työtehtäviin kuuluvat muun muassa monipuoliset tuotannon koneiden ja laitteiden asennus- ja korjaustyöt.

Arvostamme tehtävässä aiempaa kokemusta teollisuuden kunnossapidosta tai muista tekniikan alan työtehtävistä. Voit kuitenkin olla myös juuri valmistanut tekijä. Koulutustaustasi voi olla sähkö-/ automaatioalan, mekaanisen puolen tai muu vastaava koulutus, jossa olet kerryttänyt tietotaitoa huolto- ja korjaustehtävistä. Asenne uuden oppimiseen ja halu kehittyä voivat olla vahvuutesi työssä menestymiseen.

Odotamme sinulta oma-aloitteisuutta ja töihin tarttuvaa otetta. Pidät tiimityöskentelystä ja omaat hyvät vuorovaikutustaidot. Näet ongelmanratkaisutilanteet mukavina haasteina etkä hätkähdä hektisissäkään tilanteissa. Eduksesi katsomme kokemuksesi mekaanisista- ja sähkötöistä.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen työnkuvan, jossa sinulla on mahdollisuus kehittää ammattitaitoasi sekä palkkauksen osaamisesi mukaan.

Työ on 2-vuorotyötä ja työt alkavat heti/ sopimuksen mukaan. Työ on aluksi kesätyö, mutta mahdollisuus työn jatkumiseen on myös syksyllä.

Kiinnostuitko? Jätä hakemuksesi mahdollisimman pian oheisen linkin kautta, sillä paikat täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä.

Rekrytoinnista vastaa Go On Ylivieska/ Irene Salmela 040 187 0854 tai irene.salmela@go-on.fi

Hae työtä

Kunnossapitoasentaja, Scanfil EMS Oy, Pohjois-Pohjanmaa Sievi

Työsuhteen muoto: Määräaikainen kokoaikainen

Hakuaika: 08.05.2023 – 04.06.2023

Vaadittu työkokemus:

Palkkaus: TES:n / sopimuksen mukaan

Käsittelijä:

Irene Salmela

HR-päällikkö +358 40 187 0854

irene.salmela@go-on.fi