Kunnossapitoasentaja (sähkö/automaatio)

Kunnossapitoasentaja (sähkö/automaatio)

Syste Service Oy tuottaa sähkö-, automaatio- sekä instrumenttiasennuspalveluja ja kunnossapidon palveluja nykyaikaisen automaatiota käyttävän teollisuuden tarpeisiin.

Etsimme nyt asiakkaallemme Syste Service Oy:lle,

KUNNOSSAPITOASENTAJAA (SÄHKÖ/AUTOMAATIO)

vakituiseen ja kokoaikaiseen työsuhteeseen.

Työtehtäviisi kuuluu prosessin kone- ja laiteasennuksia, koneiden kunnossapito- ja korjaustöitä sekä erilaisia keskus-, instrumentti- ja kaapelitöitä. Asennustöiden lisäksi työskennellään sähkötöiden käyttöönotossa yhteistyössä suunnittelijoiden ja ohjelmoijien kanssa.

Työ tapahtuu asiakkaiden tiloissa, joko pidempiaikaisina komennuksina tai lyhyempinä, muutaman viikon keikkoina. Asennuskohteet sijaitsevat pääosin pääkaupunkiseudulla.
Työ tapahtuu itsenäisesti asiakkaan ohjauksessa, oman työnjohdon alaisuudessa tai osana asiakkaan asennustiimiä. Asentaja kantaa vastuun pääosin omasta työstään, mutta myös laajemmin laitteiden ja asennusten turvallisuudesta.

Edellytämme asentajalta automaatioasentajan tai sähköasentajan tutkintoa sekä laajaa ymmärrystä teollisuuden laiteasennusten vaatimuksista.
Valitun työntekijän pitää osata lukea ja korjata asennuskuvia, kytkeä erilaisia prosessin sähkölaitteita, kuten mm. logiikoita, väyliä, moottoreita, taajuusmuuttajia ja antureita sekä myös ymmärtää laitteita sekä myös ymmärtää niiden toimintaperiaatteet ja tarvittaessa muuttaa niiden asetuksia.
Vianetsintä, erilaiset mittaukset sekä mittauspöytäkirjojen teko on oltava hallussa. Mekaanisten asennusten kokemus katsotaan eduksi.

Työntekijällä tulee olla hyvä suomen kielen taito, suullinen ja kirjallinen englannin kielen taito katsotaan eduksi.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja mielenkiintoisen työtehtävän vakavaraisessa ja kasvavassa yrityksessä, kilpailukykyisen palkan sekä laajat henkilökuntaedut.

Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä ja työt alkavat sopimuksen mukaan. Palkkaus sopimuksen mukaan.
Valittu työntekijä työllistyy suoraan Syste Service Oy:n palvelukseen.

Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Uusimaan yksikönjohtaja Jussi Reilin +358 50 525 9153 tai jussi.reilin@go-on.fi

Hae työtä

Kunnossapitoasentaja (sähkö/automaatio), Uusimaa Hyvinkää

Työsuhteen muoto: Vakituinen kokoaikainen

Hakuaika: 15.11.2022 – 29.11.2022

Vaadittu työkokemus:

Palkkaus: Sopimuksen mukaan

Käsittelijä:

Jussi Reilin

yrittäjä / yksikönjohtaja, SHL +358 50 525 9153

jussi.reilin@go-on.fi