Kunnossapito-automaatioasentaja

Kunnossapito-automaatioasentaja

Akvila Cutlery Oy on puukuituaterimia Outokummussa valmistava yritys, joka työllistää tällä hetkellä 28 henkeä. Yritys on Suomalaisomisteinen ja aloittanut toimintansa 2020 Akvila Cutlery Oy:n ostettua Akvila Oy:n aterintuotannon. Haemme voimakasta kasvua kansainvälisiltä markkinoilta tarjoamalla ekologisen vaihtoehdon muovisille kertakäyttöruokailuvälineille, jotka tullaan useimmilla markkinoilla korvaamaan muilla vaihtoehdoilla muutaman vuoden aikana. Yhtiö investoi tällä hetkellä voimakkaasti uuteen konekantaan ja kapasiteetin nostoon.

Haemme asiakkaallemme Akvila Cutlery Oy:lle KUNNOSSAPITO-AUTOMAATIOASENTAJAA vakituiseen työsuhteeseen Outokummun tehtaalle.

Tehtävän työnkuvan ytimen muodostaa nykyaikaisen ruiskuvalukoneista ja tuotantoautomaatiosta koostuvan tuotantolaitteiston kunnossapito. Vastaat koneiden häiriöttömästä käytöstä, vian hausta ja korjaamisesta sekä ennakoivasta huollosta. Teet työtäsi itsenäisesti, mutta osana tiimiä. 

Odotamme sinulta:

– Aiempaa kokemusta teollisuusautomaatiosta ja/tai kunnossapitotehtävistä
– Soveltuvaa taustakoulutusta esim. automaation tai mekaniikan parista
– Reipasta, avointa ja omatoimista asennetta, järjestelmällisyyttä sekä halua kehittyä työtehtävissäsi

Eduksi katsomme kokemuksen ruiskupuristusvalmistuksesta, työturvallisuuskortin sekä sähkötyöturvallisuuskoulutukset.

Työ on kokoaikaista ja sitä tehdään alkuun päivävuorossa (klo 8-16), mutta on mahdollista, että jatkossa siirrytään kahteen vuoroon. Työ alkaa sopimuksen mukaan, sopivan henkilön löydyttyä. Työsopimus on toistaiseksi voimassa oleva. Rekrytoinnista vastaa Go On Joensuu, mutta työsuhde solmitaan suoraan asiakkaamme kanssa.

Palkka ja työehdot määräytyvät asiakkaallamme käytössä olevan muovituoteteollisuuden ja kemian tuoteteollisuuden TES:n mukaisesti. Aloituspalkka tehtävässä on 11,63€/h (TVL2).

Oletko etsimämme työntekijä? Toimi nopeasti ja jätä hakemus alla olevan linkin kautta. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja täytämme tehtävän heti sopivan työntekijän löydyttyä.

Tarjoamme sinulle mukavan työporukan kasvavassa ja kehittyvässä yrityksessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Joensuun HR-asiantuntija Satu Pirhonen, p. 050 475 9000 (ma-pe klo 9-16), satu.pirhonen@go-on.fi

Hae työtä

Kunnossapito-automaatioasentaja, Go On , Pohjois-Karjala Outokumpu

Työsuhteen muoto: Vakituinen Kokoaikainen

Hakuaika: 25.06.2020 – 08.07.2020 23:59

Vaadittu työkokemus:

Palkkaus: TES (TVL2)

Käsittelijä:

Satu Pirhonen

HR-asiantuntija, SHL +358 50 475 9000

satu.pirhonen@go-on.fi