Kunnaneläinlääkäri Raahen seutukunnan alueelle

Kunnaneläinlääkäri Raahen seutukunnan alueelle

Haemme yhteistyössä Kalajoen kaupungin kanssa Raahen, Siikajoen ja Pyhäjoen kuntien muodostamalle toimialueelle kahta KUNNANELÄINLÄÄKÄRIÄ.

Avoinna on kaksi vakituista virkaa, joista toinen voidaan täyttää myös määräaikaisena tai keikkaluonteisena valittavan henkilön tilanteesta riippuen.

Kelpoisuusvaatimuksena on Suomessa laillistetun eläinlääkärin pätevyys tai eläinlääketieteen opinnot ja praktiikkaoikeudet.

Pieneläinvastaanotolla Raahessa on työkaverina klinikkaeläinhoitaja ja työvälineinä monipuolinen nykyaikainen laitteisto, esimerkiksi röntgen, ultraääni, laboratorio, inhalaatioanestesia ja muu tarvittava välineistö. Suureläinten hoitoon on saatavilla kattava valikoima välineitä, kuten liikuteltava ultraäänilaite, synnytysapuvälineet, fetotomi, hammasraspeja ja mahdollisuus verinäytteiden tutkimiseen.

Toinen kunnaneläinlääkärin vastaanotto sijaitsee Siikajoen kylällä. Sen yhteydessä on mahdollisuus myös yöpymiseen saunallisessa ja kalustetussa asunnossa. Molemmat vastaanotot ovat kunnaneläinlääkäreiden yhteiskäytössä.

Siikajoen, Raahen ja Pyhäjoen kuntien alueen päivystys hoidetaan yhtenä alueena. Päivystykset ovat vaihtelevia ja niitä saa tehdä halutessaan enemmänkin, tarvittaessa viikonloppuja voidaan myös jakaa. Päivystyksistä saa korotetun korvauksen.

Tehtäväkohtainen palkka on 2750 €/kk. Lisäksi uusille, pohjoisen alueelle rekrytoitaville työntekijöille maksetaan rekrytointilisä 250 €/kk. Tämän lisäksi ensimmäisen työskentelyvuoden jälkeen maksetaan 3000 euron sitoutumisbonus, samoin toisen työskentelyvuoden jälkeen.

Työt alkavat sopimuksen mukaan. Vakituisessa virassa noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa, määräaikaisen tehtävän koeaika määräytyy työsuhteen pituuden mukaan.

Vakituiseen virkaan valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Jätä hakemuksesi tehtävään linkin kautta!

Lisätietoja tehtävistä antaa Go On Raahen HR-asiantuntija Heidi Leppäkari, p. 045 261 4955, heidi.leppakari@go-on.fi

Hae työtä

Kunnaneläinlääkäri Raahen seutukunnan alueelle, Pohjois-Pohjanmaa Kalajoki, Raahe, Siikajoki

Työsuhteen muoto: Vakituinen kokoaikainen

Hakuaika: 02.05.2022 – 31.05.2022 23:59

Vaadittu työkokemus:

Palkkaus: Tehtäväkoht. palkka 2750e/kk + bonukset

Käsittelijä:

Heidi Leppäkari

HR-asiantuntija +358 45 261 4955

heidi.leppakari@go-on.fi