Kuljettajia, Jyväskylän Tavaralähetit Oy

Kuljettajia, Jyväskylän Tavaralähetit Oy

Tavaralähetit on lähettipalveluihin, pikakuljetuksiin ja runkoliikenteeseen keskittynyt kuljetusliike. Tehokkaalla tiimityöllä olemme toteuttaneet ensiluokkaista kuljetuspalvelua, kuljetushaasteiden ratkaisukykyä, asiakaspalvelua ja sidosryhmätoimintaa. Ajamme joka päivä läpi Suomen Vantaalta Enontekiölle ja runkoliikenne jakaantuu Keski-Suomesta myös Länsi- sekä Itä-Suomen alueille. Terminaaleja löytyy neljä (Jyväskylästä, Seinäjoelta, Kuopiosta ja Oulusta), joiden ympärille on rakennettu tehokas jakeluverkosto. 

Tavaralähetit on pitkään alalla työskennelleiden ammattilaisten perustama yritys. Vankka osaaminen sekä logistinen ammattitaito heijastuvat kaikessa toiminnassa ja yksi tärkeä arvo on taloudellinen vastuu kasvun vierellä. Tavaralähetit tarjoavat asiakkailleen reipasta ja rehtiä kuljetuspalvelua sekä henkilöstölle hyvän työpaikan, jossa saa olla ylpeä tekemästään työstä.

Henkilöstön hyvinvointi on avainasemassa työssä kiitettävästi onnistumiselle ja juuri siksi Tavaraläheteillä halutaan, että olosuhteet työntekoon ovat optimaaliset. Sen vuoksi Tavaraläheteillä pidetään kalusto nykyaikaisena, jota huolletaan säännöllisesti sekä tarjotaan laadukkaat työvaatteet. Tavaraläheteillä tiedetään, että hyvinvoiva lähetti, on yrityksen tärkein voimavara.

Etsimmekin nyt asiakkaallemme Jyväskylän Tavaralähetit Oy:lle vakituisiin työsuhteisiin

KULJETTAJIA

Tehtäviä on avoinna kuorma-auton ja yhdistelmäajoneuvon kuljettajille. Toivomme sinulta aiempaa kuljetuskokemusta ja toimeliasta asennetta, koska Tavaralähetit on tunnettu luotettavasta, nopeasta ja sujuvasta kuljetuspalvelusta. Omaat myös sopivasti asiakaspalveluasennetta, joka näkyy asiakaskohtaamisissa. Sinulla tulee olla C tai CE-ajokortti ja tarvittava ammattipätevyys, ADR-ajolupa on eduksesi. Työ on vuorotyötä ja työvuorot kulkevat 2-viikon jaksoissa.

Tarjoamme sinulle vakituisen ja pitkäaikaisen työsuhteen kuljetusalan arvostetulla toimijalla. Työsuhde solmitaan Go Onin kanssa ja saat tueksesi oman henkilöstöasiantuntijan koko työsuhteen ajalle. Go Onin työntekijänä saat myös henkilöstöetumme käyttöösi.

Jos kiinnostuit tehtävästä, lähde hakuun mukaan pian, sillä paikat täytetään heti sopivan henkilön löytyessä. Hae kuitenkin 31.5. mennessä verkkosivujemme kautta. Lisätietoja tehtävästä antaa Go Onin HR-asiantuntija Jenny Inkinen, +358 40 820 6963, jenny.inkinen@go-on.fi

Hae työtä

Kuljettajia, Jyväskylän Tavaralähetit Oy, Keski-Suomi Jyväskylä, Laukaa, Muurame

Työsuhteen muoto: Vakituinen kokoaikainen

Hakuaika: 17.05.2023 – 04.06.2023 23:59

Vaadittu työkokemus:

Palkkaus: Kuorma-autoalan TES

Käsittelijä:

Jenny Inkinen

HR-asiantuntija, suorahakukonsultti +358 40 820 6963

jenny.inkinen@go-on.fi