Kuljettaja kodinkonekuljetuksiin

Kuljettaja kodinkonekuljetuksiin

Etsimme asiakasyrityksellemme

KULJETTAJIA KODINKONEKULJETUKSIIN

määräaikaisiin työsuhteisiin Jyväskylään. Työt alkavat sovitusti touko-kesäkuussa, kuitenkin mahdollisimman pian sopivien henkilöiden löydyttyä. Työsuhteiden jatko on mahdollinen. 

Tässä tehtävässä työtehtäviisi kuuluvat kodinkoneiden kuljetukset ja toimitukset. Lisäksi tehtävään sisältyy kodinkoneiden asennustehtäviä kylmälaitteille, pyykinpesu- ja astianpesukoneille. Osassa kuljetuksista toimitetaan myös huonekaluja.

Toivomme hakijalta hyvää ja reipasta asennetta työntekoon sekä hyvää fyysistä kuntoa ja kykyä niin itsenäiseen kuin tiimityöskentelyyn. Arvostamme Jyväskylän alueen paikallistuntemusta, mutta opit tuntemaan reitit hyvin myös perehdytysjakson aikana. Eduksi katsotaan kokemus vastaavista tehtävistä sekä C-ajokortti.

Työt alkavat sopivan henkilön löydyttyä. Jos koet olevasi etsimämme motivoitunut ja ahkera persoona, jätä hakemustietosi Go On:n nettisivujen kautta mahdollisimman pian. Hakuaika päättyy sunnuntaina 29.5.2022, mutta aloitamme hakemuksien käsittelyn jo hakuajalla. Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Jyväskylän HR-koordinaattori Pinja Hytönen / 040 820 6963 / pinja.hytonen@go-on.fi

Hae työtä

Kuljettaja kodinkonekuljetuksiin, Keski-Suomi Hankasalmi, Jyväskylä, Konnevesi, Laukaa, Muurame, Petäjävesi, Saarijärvi, Uurainen, Äänekoski

Työsuhteen muoto: Määräaikainen kokoaikainen

Hakuaika: 10.05.2022 08:00 – 29.05.2022 23:59

Vaadittu työkokemus:

Palkkaus: TES

Käsittelijä:

Pinja Hytönen

HR-koordinaattori +35840 820 6963

pinja.hytonen@go-on.fi