Kuljettaja, Arctic Snow Hotel

Kuljettaja, Arctic Snow Hotel

Arctic Snow Hotel & Glass Igloos on ainutlaatuisia kokemuksia lumen ja jään parissa tarjoava perheyritys Rovaniemen Lehtojärvellä ja Joulupukin pajakylässä. Lasi-iglut ja lumihotelli tarjoavat taatusti mieleenpainuvan yöpymiselämyksen Lapin revontulten ja luonnon ympäröimänä Lehtojärven rannalla. Lumesta tehty sauna sekä ravintoloiden paikalliset herkut eivät taatusti jätä ketään kylmäksi! Joulupukin pajakylässä sijaitseva Snowman World kutsuu koko perheen talviseen hauskanpitoon lumesta ja jäästä rakennetulle lumiselle leikkikentälle. Samalla alueella sijaitsee myös legendaarinen ravintola Santamus. Lue lisää: https://arcticsnowhotel.fi/fi/ sekä https://snowmanworld.fi/fi/

Etsimme Arctic Snow Hotel & Glass Igloos:lle Lehtojärvelle KULJETTAJIA määräaikaiseen kausityöhön talvisesonkiin 2023-2024.

Etsimämme kuljettaja on työturvallisuuden merkityksen ymmärtävä supliikki asiakaspalvelija, jonka päätehtävänä on kuljettaa hotellin kansainvälisiä ja suomalaisia asiakkaita lumihotellialueelta Rovaniemen sisällä varauksen mukaan sekä tarvittaessa myös tavaroita toimipisteiden välillä. Kuljettajan monipuoliseen tehtävänkuvaan kuuluu myös asiakkaiden opastaminen Lehtojärven perinteisten- ja lumisaunojen saloihin ja saunakulttuurista kertominen.

Työ edellyttää tekijältään täysi-ikäisyyttä, B-ajokorttia, huolellisuutta ja tarkkuutta, hyvää paineensietokykyä, suomen- ja englannin kielien taitoa ja ulospäinsuuntautunutta. Kokoaikainen kausityö alkaa marraskuun lopussa ja päättyy maaliskuun loppuun. Oman auton käyttömahdollisuus helpottaa työmatkojen taittamista.

Kiinnostuitko?

Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Anna Rinnekallio, puh: 0406226915 / anna.rinnekallio@go-on.fi.

Tehtävää haetaan osoitteessa www.go-on.fi. Kerro hakemuksessasi aiemmat työkokemuksesi, koulutuksesi ja nykytilanteesi. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana, joten varmista mahdollisuutesi ja hae jo tänään!

Hae työtä

Kuljettaja, Arctic Snow Hotel, Lappi Rovaniemi

Työsuhteen muoto: Määräaikainen kokoaikainen

Hakuaika: 26.05.2023 – 30.06.2023

Vaadittu työkokemus:

Palkkaus: Sopimuksen mukaan

Käsittelijä:

Anna Rinnekallio

HR-päällikkö +358 40 622 6915

anna.rinnekallio@go-on.fi