Kotisiivooja

Kotisiivooja

Go On Oulu etsii asiakasyritykselleen

KOTISIIVOOJAA.

Asiakkaamme on yritys, joka tarjoaa laadukkaita siivouspalveluita Oulun alueelle ja ympäristökuntiin. Palveluihin kuuluu pääasiassa kotisiivous ja toimistosiivous. Etsimme nyt asiakkaallemme siivoojaa aluksi keikkatyöhön, mutta siirtyminen kokoaikaiseksi työntekijäksi on mahdollista. Töitä tehdään vaihdellen eri kohteissa, joten ajokortti ja oman auton käyttömahdollisuus ovat ehdottomasti eduksesi.

Työhön perehdytetään hyvin, joten Sinulla ei tarvitse välttämättä olla aikaisempaa kokemusta siivouksesta. Toivomme kuitenkin reipasta ja itsenäistä työotetta, hyvää asennetta työntekoa kohtaan, sekä mahdollisuutta sitoutua pidempään työsuhteeseen. Työhön vaaditaan hyvä suomen kielen taito, sillä perehdytys tapahtuu suomeksi.

Toivomme Sinulta:
– Ajokorttia ja oman auton käyttömahdollisuutta
– Motivaatioita ja itsenäistä työotetta
– Mahdollisuutta sitoutua työhön

Tarjoamme Sinulle:
– Pitkäaikaisen työsuhteen
– Kattavan perehdytyksen työtehtäviin
– Itsenäisen ja vaihtelevan työn

Työsuhde: Toistaiseksi voimassaoleva, keikkatyö 
Palkkaus: TES
Työ alkaa: Heti sopivan henkilön löydyttyä

Lisätietoa tehtävästä antavat HR-asiantuntijat Ulla Kolehmainen, puh. 044 330 8824 ja HR-koordinaattori Aino Maaninka 040 054 8811.

Mikäli kiinnostuit paikasta, laitathan hakemuksesi pikaisesti www.go-on.fi sivujen kautta, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Emme valitettavasti käsittele sähköpostihakemuksia.

Go On Oulu on oululainen henkilöstöpalveluratkaisuja tarjoava yritys, joka on osa Go On Yhtiötä. Tarjoamme räätälöityjä palveluja asiakkaidemme henkilöstötarpeisiin ympäri Suomen. Löydät meidät Facebookista ja Instagramista.

Hae työtä

Kotisiivooja, Pohjois-Pohjanmaa Oulu

Työsuhteen muoto: Keikkatyö Osa-aikainen

Hakuaika: 17.03.2021 12:30 – 19.04.2021 23:59

Vaadittu työkokemus:

Palkkaus: TES

Käsittelijä:

Ulla Kolehmainen

HR-asiantuntija, SHL +358 44 330 8824

ulla.kolehmainen@go-on.fi