Korjaamopäällikkö

Korjaamopäällikkö

LH-Osa Oy on työkoneiden sekä niihin liittyvien varaosien ja tarvikkeiden asiantuntija, joka toimii Iisalmessa, Kuopiossa ja Joensuussa. Liikkeidemme palveluja täydentävät verkkokauppamme sekä huoltokorjaamomme. Asiakkaitamme ovat mm. maatalousyrittäjät, koneurakoitsijat sekä kuorma-autoilijat. Tarjoamme huolto- ja korjauspalvelut kaikkiin myymiimme merkkeihin sekä laajaan kirjoon muitakin merkkejä. Tämän mahdollistavat omat korjaamomme sekä niiden toistakymmentä ammattitaitoista asentajaa. Toiminta on nopeaa, kun osat ja huolto löytyvät saman katon alta, ja kalustetut huoltoautomme mahdollistavat huolto- ja korjaustöiden suorittamisen myös asiakkaan tiloissa. 

 

Etsimme nyt Lh-Osa Oy:lle korjaamopäällikköä Toivalaan!

 

Korjaamopäällikkönä vastuullasi toimii 4 henkilön asennustiimi, jonka työn sujuvuudesta ja tuottavuudesta vastaat omalla työpanoksellasi. Päivittäiseen työnkuvaasi kuuluu töiden vastaanottoa ja suunnittelua, varaosien hankintaa ja laskutusta, sekä lisäksi myös asennus- ja huoltotehtäviä.

Oletko luonteeltasi huolellinen ja oivalluskykyinen sekä teet aina parhaasi hyvän työnjäljen varmistamiseksi? Ymmärrät maatalouskoneiden käyttöympäristöä ja hallitset sähkö- ja hydrauliikkajärjestelmien perusteet sekä tulet hyvin toimeen erilaisen ihmisten kanssa? Voit olla juuri etsimämme henkilö!  

 

Odotamme sinulta:

– Alan koulutusta

– Aiempaa kokemusta raskaskoneasennustehtävistä

– Hyviä IT-taitoja

– Sujuvaa Suomen ja englanninkielentaitoa

 

Eduksi katsomme:

-aiempi kokemusta työnjohdollisista tehtävistä

 

Tarjoamme Sinulle:

– Vakituisen työsuhteen

– Päivätyön

– Osaamistasi vastaavan palkkauksen

– Kilpailukykyiset työsuhde edut

 

Etsimme henkilöä vakituiseen, pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Työt alkavat mahdollisimman pian sopivan henkilön löydyttyä! Rekrytointiprosessi toteutetaan yhteistyössä Go On henkilöstöpalveluiden kanssa, valittu henkilö työllistyy suoraan Lh-Osa Oy:n palvelukseen.

Kiinnostuitko? Laita rohkeasti hakemuksesi oheisen linkin kautta.  Lisätietoja tehtävästä antaa tarvittaessa antaa Go On henkilöstöpalveluiden Juulia Pulkkinen numerosta 040 175 7224 (ma-pe 8-16) tai juulia.pulkkinen@go-on.fi.

Hae työtä

Korjaamopäällikkö, Pohjois-Savo Kuopio

Työsuhteen muoto: Vakituinen kokoaikainen

Hakuaika: 02.05.2022 08:00 – 29.05.2022 23:59

Vaadittu työkokemus:

Palkkaus: Sopimuksen mukaan

Käsittelijä:

Juulia Pulkkinen

HR-asiantuntija +358 40 175 7224

juulia.pulkkinen@go-on.fi