Koneenkuljettaja

Koneenkuljettaja

Maanrakennus Salonen Oy tekee vankalla kokemuksella kaikki maarakennustyöt konevuokrauksesta kokonaisurakointiin. Olemme erikoistuneet talojen ympärikaivuihin, pihatöihin sekä salaojituksien, vesieristyksien ja viemärien uusimiseen.

Kalustomme on ajanmukaista ja henkilökuntamme ammattitaitoista. Pääasiassa toimimme maarakennuskohteissa pääurakoitsijana, mutta pitkäaikaisina asiakkainamme on myös paljon rakennusalan toimijoita ja muita yhteisöjä.

Kauttamme hoituvat istutukset, pihakivet, tukimuurit, putket sekä kaivopaketit asennettuna tai ilman. Meiltä myös puiden ja pensaiden hoitoleikkaukset sekä pihasuunnitelmat toteutettuna.

 

Haemme nyt asiakkaallemme Maarakennus Salonen Oy:lle ammattitaitoista KONEENKULJETTAJAA Iisalmeen!

Työmaat vaihtelevat Iisalmen alueella ja työssä pääset tekemään monipuolisia maanrakennuskoneenkuljettajan tehtäviä alan ammattilaisten kanssa.

Hakijalta edellytämme:

– Aikaisempaa kokemusta vastaavanlaisesta tehtävästä
– C-korttia
– Voimassa olevaa työturvallisuus- ja tieturvakorttia

Työ on kausiluontoista ja työt alkavat arviolta toukokuun alussa ja kestävät lokakuun loppuun saakka. Haemme työntekijää kokopäiväiseen työhön 40 h/vko. Palkkauksen osalta noudatamme alan työehtosopimusta.

Kiinnostuitko? Laita rohkeasti hakemuksesi ohessa olevan linkin kautta. Hakijoiden haastattelut aloitamme jo hakuaikana ja paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä!

Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Kuopiolta Maija Kallio numerosta 0405603013 (ma-pe 8-16) tai maija.kallio@go-on.fi.

Hae työtä

Koneenkuljettaja, Pohjois-Savo Iisalmi

Työsuhteen muoto: Määräaikainen Kokoaikainen

Hakuaika: 19.03.2021 – 30.04.2021

Vaadittu työkokemus:

Palkkaus: TES

Käsittelijä:

Maija Kallio

HR-asiantuntija, SHL +358 40 560 3013

maija.kallio@go-on.fi