Kondiittori

Kondiittori

Ramin Konditoria on Mikkeliläinen perheyritys, joka tarjoaa omassa leipomossa leivottuja suussa sulavia upeita leipomo- ja konditoria tuotteita Mikkelissä, Kouvolassa ja Kuopiossa.

Haemme asiakkaallemme Ramin Konditorialle Kuopioon ammattitaitoista KONDIITTORIA!

Etsimme ammattitaitoista, innovatiivista ja yrittäjähenkistä tiimipelaajaa. Kondiittorin tehtävänä on valmistaa tilauksesta kakut ja muut leivonnaiset. Kondiittori osallistuu tarvittaessa muun työn ohella myös päivittäiseen kahvilatoimintaan: mm. paistaa pullaa ja leipää sekä täyttää myyntiin tulevia leipiä ja patonkeja. Kondiittori myös viimeistelee myyntiin tulevat kakut ja leivokset.

Hakijalta edellytämme:
– alan koulutusta
– vähintään parin vuoden työkokemusta
– taitoa hallita kaikki leipomoalan työt
– asiakaspalvelutaitoa
– hygieniapassia

Työtä tehdään pääasiassa aamuvuorossa alkaen n. klo: 5.00. Työt alkavat sopimuksen mukaan ja haemme tekijää kokoaikaiseen pidempikestoiseen työsuhteeseen. Palkkaus muodostuu sopimuksen mukaan Matkailu-, ravintola- ja vapaa-ajan palveluita koskevaa työehtosopimusta mukaillen.

Kiinnostuitko? Laita rohkeasti hakemuksesi palkkatoiveineen ohessa olevan linkin kautta. Hakijoiden haastattelut aloitamme jo hakuaikana ja paikat täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä! Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Kuopion HR-päällikkö Sanna Salmi, 0401757224 (ma-pe 8-16) tai sanna.salmi@go-on.fi.

Hae työtä

Kondiittori, Pohjois-Savo Kuopio

Työsuhteen muoto: Vakituinen Kokoaikainen

Hakuaika: 10.05.2021 08:00 – 30.05.2021 23:59

Vaadittu työkokemus:

Palkkaus: Palkkatoive

Käsittelijä:

Sanna Salmi

HR-päällikkö, SHL +358 40 175 7224

sanna.salmi@go-on.fi