Kokoonpanotyöntekijöitä

Kokoonpanotyöntekijöitä

Pihla Group Oy on Suomen ikkunamarkkinoiden suurin toimija, joka valmistaa ikkunoita ja ovia Pihla-, PihlaPRO, Tiivi-, Profin-, Klas1 ja Sydänpuu-tuotemerkeillä. Yhtiö työllistää Suomessa noin 650 henkilöä, ja sillä on tehtaat Ruovedellä, Haapajärvellä, Kannuksessa, Kuusamossa, Pudasjärvellä ja Joutsassa. Yrityksen tavoitteena on tarjota asiakkailleen ja yhteistyökumppaneilleen laadukkaita tuotteita ja erinomaista palvelua. Yhtiön suurin ja modernein yksikkö on Ruoveden tehdas Pirkanmaalla, osoitteessa Pihlatie 3, 34600 Ruovesi. Lisätietoa yrityksestä löydät osoitteesta www.pihla.fi.

 

Haemme nyt asiakasyrityksellemme Pihla Group Oy:lle Ruoveden tehtaalle KOKOONPANOTYÖNTEKIJÖITÄ/PINTAKÄSITTELIJÖITÄ puusepänteollisuuden tehtäviin. Työtehtävät ovat monipuolisia ikkuna- ja ovivalmistukseen liittyviä tuotannon töitä. Työhön kuuluu kattava perehdytys.

Puualan koulutus ja mahdollinen työkokemus puusepänteollisuudesta katsotaan eduksi, mutta ei ole välttämätöntä.

Sinulta odotamme:
-huolellista ja tarkkaa työnjälkeä
-asennetta ja oma-aloitteista otetta työhön
-valmiutta vuorotyöhön
-hyvää fyysistä kuntoa

Tarjoamme sinulle:
-työkokemusta monipuolisista tehtävistä
-innostavan työyhteisön
-Go Onin huikeat henkilöstöedut

Työt alkavat viikolla 32 ja kestävät arviolta marraskuun alkuun. Jos tiedät olevasi kuvausta vastaava henkilö, käy täyttämässä hakemuksesi pian oheisesta linkistä. Hakemusten käsittely aloitetaan jo hakuaikana. Lisätietoja paikasta antaa Go On Pirkanmaan HR- ja rekrytointiasiantuntija Iida Makkonen +358 400 180 95 (arkisin klo 8-16).

 

Go On Yhtiöt on suomalainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritysketju, jonka kautta löydät runsaasti avoimia työpaikkoja ja uramahdollisuuksia. Palveluihimme kuuluvat mm. henkilöstövuokraus, rekrytoinnit, soveltuvuusarvioinnit ja koulutus. Kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten liittoon (HPL). Lisätietoja meistä löydät osoitteesta www.go-on.fi.

Hae työtä

Kokoonpanotyöntekijöitä, Go On , Pirkanmaa Ruovesi

Työsuhteen muoto: Määräaikainen Kokoaikainen

Hakuaika: 30.06.2020 – 15.07.2020 23:59

Vaadittu työkokemus:

Palkkaus: puusepänteollisuuden tes

Käsittelijä:

Iida Makkonen

HR-asiantuntija +358 400 180 952

iida.makkonen@go-on.fi