Kokoonpanotyöntekijöitä

Kokoonpanotyöntekijöitä

Etsimme Oulussa toimivalle asiakasyrityksellemme

KOKOONPANOTYÖNTEKIJÖITÄ.

Asiakkaamme on laadukkaita piharakennuksia tarjoava vakavarainen yritys, joka etsii kädentaitoisia, oma-aloitteisia ja työtä pelkäämättömiä kokoonpanotyöntekijöitä kylpytynnyrien valmistukseen ja varastointiin Oulun tehdasalueelle pidempiaikaiseen työsuhteeseen.

Työtehtäviisi kuuluu mm. paneelien sahaus, elementtien valmistus, altaiden esivalmistelut (rei’itykset, liimaukset ym.), paljuvaunujen kasaus sekä muut mahdolliset kokoonpanoon liittyvät tehtävät. Työtä tehdään maanantaista perjantaihin klo 9–17 ja työehtosopimuksena toimii Kaupan alan TES.

 

Hakijoiltamme edellytämme:

  • kädentaitoja ja valmiutta oppia uutta
  • oma-aloitteisuutta ja ahkeraa työotetta
  • luotettavuutta
  • hyvää fyysistä kuntoa

 

Tarjoamme sinulle:

  • säännöllisen työajan: ma–pe klo 9–17
  • mahdollisuuden pidempiaikaiseen vakituiseen työsuhteeseen
  • siistin sisätyön
  • mukavat työkaverit

 

Työsuhde on aluksi määräaikainen (12kk), jonka jälkeen työntekijä voidaan vakinaistaa yrityksen omille kirjoille. Eduksi katsomme aikaisemman työkokemuksen kokoonpano-/tuotantotyöstä sekä trukilla ajotaidon, mutta nämä eivät ole edellytyksiä työssä pärjäämiselle. Mikäli omaat aidon halun oppia ja kehittyä työssäsi, pärjäät varmasti tehtävässä.

Mikäli kiinnostuksesi heräsi, ethän aikaile hakemuksesi kanssa sillä aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Voit jättää hakemuksesi oheisen linkin kautta. Emme valitettavasti pysty käsittelemään sähköpostihakemuksia. Lisätietoa tehtävästä antaa Go On Oulun HR-koordinaattori Aino Maaninka +358 40 054 8811 sekä HR-asiantuntija Ulla Kolehmainen +358 44 330 8824.

Go On Yhtiöt on suomalainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritysketju, jonka kautta löydät runsaasti avoimia työpaikkoja ja uramahdollisuuksia. Löydät meidät myös Facebookista, LinkedInistä ja Instagramista.

Hae työtä

Kokoonpanotyöntekijöitä, Go On , Pohjois-Pohjanmaa Oulu

Työsuhteen muoto: Määräaikainen Kokoaikainen

Hakuaika: 16.02.2021 11:59 – 02.03.2021 23:59

Vaadittu työkokemus:

Palkkaus: Kaupan alan TES

Käsittelijä:

Aino Maaninka

HR-koordinaattori +358 40 054 8811

aino.maaninka@go-on.fi