Kokoonpanotyöntekijä

Kokoonpanotyöntekijä

Go On Oulu etsii asiakkaalleen Kempeleeseen

KOKOONPANOTYÖNTEKIJÄÄ.

Asiakkaamme on alansa johtava suomalainen valmistaja, sekä merkittävä kotimainen työllistäjä. Pääset osaksi työyhteisöä, jossa ilmapiiri on mukava ja työtehtäväsi ovat monipuolisia ja vaihtelevia. Asiakkaamme tarvitsee nyt uuteen projektiin kaksi kokoonpanotyöntekijää. Projekti kestää todennäköisesti vuoden 2021 loppuun asti, mutta mahdollista on saada myös pidempiaikainen työpaikka.

Työpäiväsi koostuvat monipuolisista metallialan tehtävistä, joissa pääset aktiivisesti kehittämään osaamistasi. Toivomme sinun olevan ahkera, motivoitunut ja hyvällä asenteella varustettu työntekijä, jolla pysyy työkalut käsissään. Eduksi katsomme aiemman kokemuksen joko metallialan opiskelusta tai/ja -töistä, mutta se ei ole vaatimus työn saannille.

Edellytämme Sinulta:

  • Voimassa olevaa työturvallisuuskorttia
  • Omia työturvakenkiä
  • Reipasta ja aktiivista otetta työhön

Eduksesi katsomme:

  • Hitsaustaitoa
  • Koneiden ja laitteiden tuntemusta

Tarjoamme sinulle kiinteän kuukausipalkan, sekä nuorekkaan ja innostavan työympäristön. Lisäksi tarjoamme mahdollisuuden pidempiaikaiseen työsuhteeseen.

Palkkaus: TES
Työ alkaa: 28.6.2021
Työn kesto: n. 3-6 kk, mahdollisuus pidempiaikaiseen työsuhteeseen

Laitathan hakemuksesi pikaisesti www.go-on.fi sivujen kautta, sillä aloitamme haastattelut jo hakuaikana. Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Oulun HR-asiantuntija Ulla Kolehmainen +358 44 330 8824, sekä HR-koordinaattori Aino Maaninka +358 40 05905504 8811. Emme valitettavasti pysty käsittelemään sähköpostihakemuksia.

Go On Yhtiöt on suomalainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritysketju, jonka kautta löydät runsaasti avoimia työpaikkoja ja uramahdollisuuksia. Löydät meidät myös Facebookista, LinkedInistä ja Instagramista.

Hae työtä

Kokoonpanotyöntekijä, Pohjois-Pohjanmaa Kempele, Liminka, Oulu, Oulunsalo

Työsuhteen muoto: Määräaikainen Kokoaikainen

Hakuaika: 02.06.2021 14:30 – 21.06.2021 23:59

Vaadittu työkokemus:

Palkkaus: TES

Käsittelijä:

Ulla Kolehmainen

HR-asiantuntija, SHL +358 44 330 8824

ulla.kolehmainen@go-on.fi