Kokoonpanotyöntekijöitä Laukamolle, Somero

Kokoonpanotyöntekijöitä Laukamolle, Somero

Laukamo Group Oy on kotimainen Somerolla toimiva innovatiivisia ratkaisuja tarjoava sopimusvalmistaja elektroniikan, ohutlevyn sekä muovin ruiskuvalun sekä nestemäisen silikonin osalta. He auttavat asiakkaitaan menestymään toimien luotettavana ja sitoutuneena yhteistyökumppanina. Yrityksen toiminta on laatusertifioitua.

Haemme nyt Laukamo Group Oy:lle kokoonpanotyöntekijöitä teollisuuteen monipuolisiin tehtäviin.

Työtehtäviisi kuuluvat erilaiset kokoonpanotehtävät. Työhön perehdytetään, joten hakijoilta odotamme ennen kaikkea hyvää ja positiivista asennetta, halua oppia sekä motivaatiota työn tekemistä kohtaan. Etsimämme henkilöt ovat toimeen tarttuvia, tarkkoja ja tarvittaessa valmiita myös itsenäiseen työskentelyyn. Eduksi tehtävässä katsomme metallialan koulutuksen ja/tai kokemuksen teollisuuden kokoonpanotyöstä ja työkalujen käytöstä.

Toivomme hakijalta valmiutta tehdä vuorotyötä, sillä työtä tehdään 2-vuorossa. Palkkaus tehtävään on teknologiateollisuuden työehtosopimuksen mukainen ja työt alkavat sopimuksen mukaan sopivien tekijöiden löydyttyä. Työpaikka sijaitsee Somerolla.

Työsuhteet ovat aluksi määräaikaisia ja ne solmitaan henkilöstöpalveluiden kanssa.

Kiinnostuitko? Lähetäthän hakemuksesi meille mahdollisimman pian, sillä haastattelemme jo hakuaikana.

Täytäthän hakemuksesi nettisivujemme kautta go-on.fi/tyopaikat. Lisätietoja tehtävästä tarvittaessa saat Go On Turku / Kirsi Leino arkisin klo 8–16 p. +358 40 7353 975 tai kirsi.leino@go-on.fi

Go On Yhtiöt on suomalainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritysketju, jonka kautta löydät runsaasti avoimia työpaikkoja ja uramahdollisuuksia. Palveluihimme kuuluvat mm. henkilöstövuokraus, rekrytoinnit, soveltuvuusarvioinnit ja koulutus.

Hae työtä

Kokoonpanotyöntekijöitä Laukamolle, Somero, Varsinais-Suomi Somero

Työsuhteen muoto: Määräaikainen kokoaikainen

Hakuaika: 07.07.2022 12:15 – 11.08.2022 23:59

Vaadittu työkokemus:

Palkkaus: TES

Käsittelijä:

Kirsi Leino

yrittäjä / yksikönjohtaja +358 40 735 3975

kirsi.leino@go-on.fi