Kokoonpanijaksi Lapp Connecto Oy:lle!

Kokoonpanijaksi Lapp Connecto Oy:lle!

Lapp Connecto Oy valmistaa kaapeli- ja johdinsarjoja vaativiin kone- ja laiterakennuksen tarpeisiin. Tuotevalikoimaamme kuuluvat myös jakelukiskot ja kiskosiltaprojektit, ohjauslaitteiden kokoonpano ja testaus sekä vaativat sähkötekniset kokoonpanot. Kattavan palveluvalikoimamme avulla asiakkaamme saavat aina kustannustehokkaan ratkaisun tarpeisiinsa. Yhtiö on perustettu vuonna 1988, ja toimipaikkamme sijaitsevat Hyvinkäällä, Vieremällä ja Puolassa. Tutustu yritykseemme osoitteessa https://lappconnecto.lappgroup.com/

Toiminnan kasvaessa etsimme nyt uusia KOKOONPANIJOITA Lapp Connecton Vieremän toimipisteeseen!

Työtehtäviisi kuuluvat kaapeli- ja johdinsarjojen valmistaminen sekä erilaisten sähkökoteloiden kokoonpano.
Pääset työskentelemään mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtäväkentän parissa ja sinua odottavat mukavat, sekä huumorintajuiset työtoverit ja osaavan organisaation tuki kasvavassa kansainvälisessä yrityksessä!

Voit hyvin olla jo hankkinut kokemusta vastaavista tehtävistä, olla urasi alkuvaiheessa tai hypätä täysin uudelle alalle. Saat työtehtäviisi hyvän ja kattavan perehdytyksen! Tärkeintä on motivaatio ja halu oppia uutta!

Eduksi hakijalle katsomme:
– aiempi kokemusta kokoonpanotyöstä
– järjestelmällinen ja huolellinen työskentelyote
– yhteistyötaidot ja positiivinen asenne

Työ on kokoaikaista työtä jota tehdään arkisin yhdessä vuorossa (pääasiassa 6-14 tai 7-15). Palkkaus määräytyy Teknologia teollisuuden työehtosopimuksen mukaisesti, aiemmasta alan työkokemusta riippuen. Työsuhde alkaa vuokratyösuhteena Go On henkilöstöpalveluiden kautta, mutta etsimme kuitenkin henkilöitä pidempiaikaisiin työsuhteisiin joten sinulla on mahdollisuus vakinaiseen työsuhteeseen kasvavassa yrityksessä! 

Lisätietoja paikoista antaa Go On Kuopion HR-asiantuntija Maija Kallio numerosta 0405603013 (ma-pe 8-16) tai sähköpostitse maija.kallio@go-on.fi.

Hae työtä

Kokoonpanijaksi Lapp Connecto Oy:lle!, Pohjois-Savo Vieremä

Työsuhteen muoto: Määräaikainen Kokoaikainen

Hakuaika: 24.05.2021 08:00 – 28.11.2021 23:59

Vaadittu työkokemus:

Palkkaus: Teknologia TES

Käsittelijä:

Maija Kallio

HR-asiantuntija, SHL +358 40 560 3013

maija.kallio@go-on.fi