Kokoonpanija, koneenkäyttäjä

Kokoonpanija, koneenkäyttäjä

Abloy on turvallisuuden ja lukituksen suunnannäyttäjä, jonka tavoitteena on lisätä luottamusta maailmassa. Yhdistämällä digitaalisen ja mekaanisen osaamisensa Abloy Oy kehittää nykyaikaisia, alan johtavia turvallisuusratkaisuja ihmisten, omaisuuden ja liiketoiminnan suojaamiseksi.

Haemme asiakkaallemme Abloy Oy:lle KOKOONPANIJOITA JA KONEENKÄYTTÄJIÄ Joensuuhun.

Tarjoamme työtehtäviä Abloyn eri osastoilla, joissa kootaan erilaisia lukkoja sekä lukitusjärjestelmien osia. Henkilöstöresurssin tarvetta on erityisesti erilaisten lukkojen käsikokoonpanossa sekä pussitusautomaattikoneella. Teet työtä itsenäisesti omalla työpisteelläsi, mutta kuitenkin osana tiimiä. Työtä tehdään maanantaista perjantaihin, osastosta riippuen joko päivävuorossa tai kahdessa vuorossa (klo 6-14 ja 14-22), joten toivomme sinulta valmiutta vuorotyöhön.

Sinun ei tarvitse olla valmis osaaja, sillä työhön perehdytetään. Koneenkäyttäjiltä odotamme jonkinlaista taustaa koneiden parista, mekaanista osaamista ja teknistä ymmärrystä, kun taas perinteisempien lukkojen kokoonpanossa sorminäppäryys on tärkeintä. Lisäksi odotamme sinulta itsenäistä ja huolellista työotetta sekä hyviä yhteistyötaitoja. Eduksesi katsomme aiemman teollisen työkokemuksen sekä tehtävää tukevan ammatilliset opinnot. Luemme myös eduksi työturvallisuuskortin.

Tarjoamme sinulle:

– Työpaikan Suomen Top10 -työnantajien joukossa
– Kattavan perehdytyksen työhön
– Viihtyisän ja turvallisen työympäristön
– Suoritukseen perustuvan palkanlisän oppimisajan jälkeen
– Go Onin kattavat henkilöstöedut

Työsuhteet ovat määräaikaisia ja ne solmitaan Go On Joensuun kanssa. Työt alkavat heti ja kestävät asiakkaamme arvion mukaan elokuulle. Palkkauksessa sovellamme teknologiateollisuuden työehtosopimusta. Aloituspalkka tehtävissä on 10,25 tai 10,77 €/h (TVR C3 / B4). 

Kiinnostuitko?

Laita hakemuksesi heti oheisen linkin kautta. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja täytämme tehtävät heti sopivien työntekijöiden löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Joensuun HR- koordinaattori Helka Kurittu, p. 050 378 6785 (ma-pe klo 9-15), helka.kurittu@go-on.fi

Go On Yhtiöt on suomalainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritysketju, jonka kautta löydät runsaasti avoimia työpaikkoja ja uramahdollisuuksia. Palveluihimme kuuluvat mm. henkilöstövuokraus, rekrytoinnit, soveltuvuusarvioinnit ja koulutus. Kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten liittoon (HPL). Lisätietoja meistä löydät osoitteesta www.go-on.fi.

Hae työtä

Kokoonpanija, koneenkäyttäjä, Pohjois-Karjala Joensuu

Työsuhteen muoto: Määräaikainen Kokoaikainen

Hakuaika: 11.06.2021 – 22.06.2021 23:59

Vaadittu työkokemus:

Palkkaus: TES

Käsittelijä:

Helka Kurittu

HR-koordinaattori +358 50 378 6785

helka.kurittu@go-on.fi