Kokoonpanija / Fluiconnecto Oy

Kokoonpanija / Fluiconnecto Oy

Fluiconnecto Oy on merkittävä öljy- ja vesihydrauliikan komponenttien sekä -järjestelmien valmistaja ja maahantuoja. Kansainvälinen toimintamme mahdollistaa tuotteidemme saannin myös rajojemme ulkopuolella. Fluiconnecto on osa Manuli Rubber Industries -ryhmää. Tutustu yritykseen lisää kotisivuillamme: www.fluiconnecto.com

Etsimme nyt asiakkaallemme Fluiconnecto Oy:lle KOKOONPANIJOITA/TUOTANTOTYÖNTEKIJÖITÄ Vieremän tehtaalle!

Työssäsi toimit hydrauliikkaletkujen ja letkuasennelmien kokoonpanoon liittyvissä työvaiheissa. Työtä tehdään arkisin yhdessä vuorossa (7-15). Tehtävässä menestymisen kannalta olennaista on reipas asenne ja motivaatio työntekoon, sekä hyvät tiimityöskentelytaidot. Saat tehtävääsi kattavan perehdytyksen ja työyhteisön tuen, joten aiempi kokemus vastaavasta tehtävästä ei ole välttämätöntä -hae rohkeasti! 

Katsomme eduksi hakijalle:

– Kokemus tuotantotyöstä

– Koneiden ja laitteiden tuntemus

– Valmius fyysiseen työhön

– Tiimityöskentelytaidot

Tarjoamme Sinulle:

– Päivätyön jota tehdään arkisin

– Siistin työympäristön

– Mukavan työyhteisön 

– Peruspalkan lisäksi maksettavan tuotantopalkkion

Työsuhde on kokoaikainen (37,5 h viikko) ja etsimme tekijöitä pidempiaikaiseen työsuhteeseen. Palkkauksessa noudatamme Kaupan Alan työehtosopimusta jonka lisäksi 1kk työssäolon jälkeen maksetaan myös tuotantopalkkiota. Työt alkavat sopimuksen mukaan, mahdollisimman pian.

Kiinnostuitko? Laita rohkeasti hakemuksesi oheisen linkin kautta. Hakijoiden haastattelut aloitetaan heti ja paikat täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lisätietoja paikasta antaa tarvittaessa antaa Go On henkilöstöpalveluiden Juulia Pulkkinen numerosta 0401757224 / juulia.pulkkinen@go-on.fi tai Maija Kallio numerosta 040 560 3013 (ma-pe 8-16) tai maija.kallio@go-on.fi.

Hae työtä

Kokoonpanija / Fluiconnecto Oy, Pohjois-Savo Vieremä

Työsuhteen muoto: Määräaikainen kokoaikainen

Hakuaika: 04.08.2022 08:00 – 28.08.2022 23:59

Vaadittu työkokemus:

Palkkaus: TES+tuotantopalkkio

Käsittelijä:

Maija Kallio

HR-asiantuntija, SHL +358 40 560 3013

maija.kallio@go-on.fi