Kokoonpanija, Alavus Ikkunat Oy

Kokoonpanija, Alavus Ikkunat Oy

Haemme asiakasyrityksellemme Alavus Ikkunat Oy:lle työntekijöitä kokoonpanon ja tuotannon työtehtäviin.

Alavus Ikkunat Oy on kotimainen ikkuna- ja ovivalmistaja, jonka tuotevalikoimasta löytyy ratkaisut niin koteihin kuin julkisiin tiloihin. Tarjoamme asiakkaillemme kokonaisvaltaista palvelua tuotteiden mitoituksesta asennukseen saakka. Asiakastyytyväisyys on meille sydänasia ja tavoitteenamme on olla markkinoiden laadukkain ikkuna- ja ovivalmistaja. Ikkunat ja ovet ovat iso osa rakennusta. Alavus Ikkunat työllistää 100 ammattilaista. Tuotantolaitoksemme sijaitsevat Alavuden Rantatöysässä.

Valittujen työntekijöiden työtehtävät koostuvat erilaisista tuotantoon liittyvistä tehtävistä ikkunakokoonpanon ja lasituksen parissa. Työnhakijalta odotamme tehtävää soveltuvaa koulutusta tai työn kautta hankittua osaamista. Olethan oma-aloitteinen ja työhön positiivisesti suhtautuva persoona.

Työsuhde on vakituinen ja solmitaan aluksi Go On Seinäjoen kanssa, mutta hyvillä tekijöillä on mahdollisuus jatkoon asiakkaan omaksi työntekijäksi. Työ alkaa mahdollisimman nopealla aikataululla. Työtä tehdään kahdessa vuorossa.

Toivomme hakijalta:

– hyvää fyysistä kuntoa

– kykyä työskennellä ripeässä työtahdissa

– halua työskennellä perinteikkäässä yrityksessä

– hyvää asennetta

Tarjoamme sinulle:

– vakituisen- ja kokoaikaisen työn

– sopimuksen mukaisen palkan

– kaverirekrytointi bonuksen

– Go On henkilöstöedut

Mikäli kiinnostuit, hae paikkaasi heti! Haastattelut aloitetaan jo hakuaikana. Käytössämme on myös videohaastattelu mahdollisuus, joten pidäthän silmällä sähköpostiasi, johon kutsu haastatteluun mahdollisesti saapuu. Liitäthän hakemukseen myös ansioluettelon ja mahdollisen suosittelijan.

Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Seinäjoki-Vaasa HR-asiantuntija Saku Ojala, saku.ojala@go-on.fi, 040 594 8655.

Go On Yhtiöt on suomalainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritysketju, jonka kautta löydät runsaasti avoimia työpaikkoja ja uramahdollisuuksia. Palveluihimme kuuluvat mm. henkilöstövuokraus, rekrytoinnit, soveltuvuusarvioinnit ja koulutus.

Kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten Liittoon (HPL). Lisätietoja meistä löydät osoitteesta www.go-on.fi.

 

Hae työtä

Kokoonpanija, Alavus Ikkunat Oy, Etelä-Pohjanmaa Alavus

Työsuhteen muoto: Ei määritelty

Hakuaika: 03.08.2022 09:00 – 18.08.2022 23:59

Vaadittu työkokemus:

Palkkaus: TES

Käsittelijä:

Saku Ojala

HR-asiantuntija +358 40 5948 655

saku.ojala@go-on.fi