Kokki, Yöpuu Yhtiö Oy

Kokki, Yöpuu Yhtiö Oy

Etsimme asiakasyrityksellemme Yöpuu Yhtiölle KOKKEJA tulevaan sesonkiin.

Jyväskyläläinen yksityinen perheyritys Yöpuu Yhtiö Oy muodostaa Jyväskylässä majoitus-, ravintola- ja kokouspalvelukokonaisuuden. Yhtiön lippulaivoina toimivat laadukkaat hotellit, ainutlaatuinen Yöpuu ja urbaani Verso, sekä uniikit ravintolat Pöllöwaari, Verso Baari ja Keittiö sekä Bistro Kirkkopuisto. Kaikki ravintolat ovat esimerkkejä kohteista, joissa yhdistyvät upealla tavalla kaupungin historia ja ainutlaatuinen asiakaskokemus.

Etsimme kokkeja, jotka nauttivat makuelämyksien loihtimisesta ja loistavien asiakaskokemuksien luomisesta. Ravintoloidemme keittiöitä leimaa vahva käsityöläishenki: teemme kaikki annokset alusta alkaen itse, ajatuksella ja sydämellä. Meillä työskentelevät ovat ylpeitä omasta osaamisestaan ja tarjoamistamme tuotteista. Mikäli olet reipas ja sosiaalinen tiimipeluri, sekä ruoanvalmistaminen hyvistä raaka-aineista alusta pitäen on sinulle tärkeä elementti työssä viihtymisessä, on Yöpuu Yhtiö Oy sinun työpaikkasi. 

Tarjoamamme tehtävät ovat kaksivuorotyötä, jossa työajat vaihtelevat aamu- ja iltavuorojen kesken ja luonnollisesti viikonlopputyöt kuuluvat asiaan. Työ alkaa sopimuksen mukaisesti ja työtunnit ovat sovittavissa. Toivottavasti innostuit ja kuulemme sinusta pian!

Työt alkavat sovitusti kevään aikana ja töitä on tarjolla elo-syyskuulle saakka, jonka jälkeen tarkastellaan mahdollista jatkoa. Vakinaistuminen asiakkaan kirjoille vuokratyösuhteen jälkeen on myös mahdollista.

Odotamme sinulta:

  • koulutusta ja monipuolista työkokemusta kokin työtehtävistä
  • kykyä myös itsenäiseen työskentelyyn
  • hygieniapassia

Tarjoamme sinulle:

  • monipuoliset työtehtävät viihtyisässä miljöössä
  • työpaikan ammattitaitoisen ja innostavan tiimin ympäröimänä
  • kattavan perehdytyksen työtehtäviin
  • mahdollisuuden kehittyä vaativimpiin keittiöalan työtyötehtäviin

Oletko sinä tuleva Yöpuu Yhtiön kokki? Mikäli tämä herätti kiinnostuksesi, jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana! Lisätietoja tehtävästä antaa HR-asiantuntija Kosti Kartano, 040 197 9174, kosti.kartano@go-on.fi.

Hae työtä

Kokki, Yöpuu Yhtiö Oy, Keski-Suomi Jyväskylä

Työsuhteen muoto: Määräaikainen kokoaikainen

Hakuaika: 24.01.2023 – 28.02.2023 23:59

Vaadittu työkokemus:

Palkkaus: Marava TES / Sopimuksen mukaan

Käsittelijä:

Kosti Kartano

HR-asiantuntija +35840 197 9174

kosti.kartano@go-on.fi