Kokki, Utsjoki

Kokki, Utsjoki

Onko Lappi vienyt sydämesi, tai haluaisitko päästä kokemaan sesongin aidossa Lapissa? Oletko keittiön ammattilainen, mutta monipuolinen työnkuva myös muissa tehtävissä houkuttaa?

Etsimme asiakasyrityksellemme Utsjoelle ravintola-alan kokkeja kesäksi ja syksyyn 2021!

Utsjoella työskennelleenä voit kertoa asuneesi Lapissa – henkeäsalpaavat maisemat tarjoavat upeat puitteet ulkoiluun kiireisen työn vastapainoksi. 

Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä ja töitä on tarjolla ainakin elokuun loppuun. Työsuhteen ehdoissa noudatamme MaRaVa TES:iä. Työsuhde solmitaan Go Onin ja työntekijän välille, jolloin Go Onin rahanarvoiset henkilöstöedut ja Go Onin tuki on käytössäsi työsuhteesi ajan!

Kiinnostuitko? Lisätietoja tehtävästä antaa Markus Nordberg, puh: 0400926354 / markus.nordberg@go-on.fi

Hae tehtävää täyttämällä hakemuksesi osoitteessa www.go-on.fi. Muista kertoa hakemuksessasi nykytilanteesi, koulutuksesi ja työhistoriasi sekä milloin pystyisit aloittaa.

Tämä paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä!

Go On Yhtiöt on suomalainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritysketju, jonka kautta löydät runsaasti avoimia työpaikkoja ja uramahdollisuuksia. Noudatamme työelämän pelisääntöjä ja toimimme vastuullisesti ja rehellisesti. Kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten liittoon (HPL).
Toimimme työelämän luottopakkina niin yrityksille kuin työnhakijoille — yhdistämme työn ja tekijän.

Hae työtä

Kokki, Utsjoki, Lappi Utsjoki

Työsuhteen muoto: Määräaikainen Kokoaikainen

Hakuaika: 20.04.2021 08:00 – 23.05.2021 23:59

Vaadittu työkokemus:

Palkkaus:

Käsittelijä:

Markus Nordberg

yrittäjä, yksikönjohtaja +358 40 092 6354

markus.nordberg@go-on.fi