Kokki, Shell Zeppelin, Lapin Asemat Oy

Kokki, Shell Zeppelin, Lapin Asemat Oy

Tiesitkö, että Lapin Asemat Oy on uusi, luotettava ja yksityinen yritys, joka hallinnoi yhtätoista liikenneasemaa Oulun ja Rovaniemen alueella? 

Etsimme KOKKIA Shell Zeppeliniin. Työtehtäviisi kuuluu maistuvan lounaan valmistaminen, A la Carte annokset sekä keittiön yleiset tehtävät, kuten siisteydestä huolehtiminen, tarvittaessa myös ravintolan puolella avustaminen. Voit olla vastavalmistunut kokki / suurtalouskokki, tai jo alan osaava konkari – meille tärkeintä on hyvä asenne työtä kohtaan!

Työtunnit 30-37,5 h/viikko, palkkaus sopimuksen mukaan. Kerrothan hakemuksessasi, millaista palkkatoiveesi ja tuntimäärän, jota etsit. Työ alkaa perehdytyksellä sopivan hakijan löydyttyä. Työsopimus on toistaiseksi voimassa oleva ja se solmitaan Lapin Asemien ja työntekijän välille. Shell Zeppelin on avoinna ma-pe 6–22, la 7–22, su 8–22, työvuorosi ajoittuvat näille ajoille. 

Työssä edellytämme täysi-ikäisyyttä, alan koulutusta tai kokemusta vastaavista tehtävistä, suomen kielen taitoa ja reippautta oppia uusia asioita. Työtehtäviin ja talon tapoihin sinut perehdytetään kattavasti, joten ole huoleti – sinua odottaa mukava työpaikka ja kollegat!

Lisätietoja: Saara Nordberg, puh: 0406562993 / saara.nordberg@go-on.fi

Hae tehtävää täyttämällä työhakemuksesi www.go-on.fi. 

Go On Yhtiöt on suomalainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritysketju, jonka kautta löydät runsaasti avoimia työpaikkoja ja uramahdollisuuksia. Noudatamme työelämän pelisääntöjä ja toimimme vastuullisesti ja rehellisesti. Kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten liittoon (HPL).
Toimimme työelämän luottopakkina niin yrityksille kuin työnhakijoille — yhdistämme työn ja tekijän.

Hae työtä

Kokki, Shell Zeppelin, Lapin Asemat Oy, Pohjois-Pohjanmaa Kempele, Kiiminki, Oulu, Oulunsalo, Tyrnävä

Työsuhteen muoto: Vakituinen kokoaikainen

Hakuaika: 16.01.2023 – 13.02.2023

Vaadittu työkokemus:

Palkkaus: Sopimuksen mukaan

Käsittelijä:

Saara Nordberg

asiakkuuspäällikkö +358 40 656 2993

saara.nordberg@go-on.fi