Kokki Shell Ruskeasantaan

Kokki Shell Ruskeasantaan

Oletko innostunut asiakaspalvelusta? Löytyykö sinulta reippautta ja oma-aloitteisuutta? Onko sinulla tarvitsemamme taidot?

Shell-huoltamotoiminnan Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa omistaa suomalainen St1. St1 on tehnyt Shellin kanssa lisenssisopimuksen Shell-brändin käytöstä. Shell on palvellut suomalaisia autoilijoita jo 110 vuotta – nykyään Shell Palvelumestareiden johdolla.

Haemme Kokkia Shell Ruskeasantaan

Haluatko kehittää ammattitaitoasi kiinnostavassa työympäristössä? Onko sinulla jo hieman kokemusta vastaavista tehtävistä ja ehkäpä kokin peruskoulutus? Oletko uuden oppimisesta nauttiva tiimipelaaja?

Meillä on tarjolla monipuolinen työ, jossa pääset hyödyntämään osaamistasi ja koulutustasi sekä haastamaan ja kehittämään itseäsi. Tärkeitä asioita työssä ovat vuorovaikutteisuus ja intohimo tekemiseen. 

Odotamme sinulta innostunutta asiakaspalveluhenkistä asennetta ja sujuvaa suomenkielen taitoa.  

Vaikka välillä työ on hektistä, meillä työskentelet mukavien työkavereiden kanssa positiivisessa työympäristössä, jossa onnistumiset tehdään yhdessä! Tule siis mukaan innostavaan porukkaamme! Työajat sijoittuvat klo 6.00-21.00 välille

Tarjoamme sinulle:

  • Monipuolisen ja vastuullisen työn
  • Työtunteja keskimäärin 112,5 h / 3 vkoa
  • Mahdollisuuden työskennellä hauskojen ja innostavien työkavereiden kanssa ja kehittää työelämätaitojasi.
  • Go On henkilöstöetuohjelman, joka tarjoaa monia etuja ja alennuksia sekä kuntosaliedun.
  • Mahdollisuuden osallistua erilaisiin verkkokoulutuksiin (esim. myynti- ja asiakaspalvelukoulutuksiin) ilmaiseksi.

Oletko etsimämme henkilö? 

Lähetäthän hakemuksesi sekä CV:si alla olevan linkin kautta. Aloitamme hakemuksien käsittelyn jo hakuaikana, joten toimithan ripeästi. Huomiothan, että tehtävä edellyttää sekä salmonellatodistusta että hygieniapassia. Työllistyt tehtävässä Go On Helsingin työntekijäksi ja saat käyttöösi henkilöstöetumme. Lisätietoja tehtävästä helsinki@go-on.fi

Go On Yhtiöt on suomalainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritysketju, jonka kautta löydät runsaasti avoimia työpaikkoja ja uramahdollisuuksia. Palveluihimme kuuluvat mm. henkilöstövuokraus, rekrytoinnit, soveltuvuusarvioinnit ja koulutus.

Kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten Liittoon (HPL). Lisätietoja meistä löydät osoitteesta www.go-on.fi.

Hae työtä

Kokki Shell Ruskeasantaan, Uusimaa Helsinki, Vantaa

Työsuhteen muoto: Vakituinen kokoaikainen

Hakuaika: 04.09.2023 – 24.09.2023 23:59

Vaadittu työkokemus:

Palkkaus: Tes

Käsittelijä:

Emmi Pajasmaa

HR-harjoittelija +358 41 315 4662

emmi.pajasmaa@go-on.fi