Kokki Shell Helmisimpukka Iittala

Kokki Shell Helmisimpukka Iittala

HelmiSimpukka Ravintolat ympäri Suomen tarjoavat teiden parasta ruokaa. Syö paikan päällä tai nappaa mukaan maukas aamiainen, herkullinen lounas, maittava ruokalista sekä kahvilan herkut. Me HelmiSimpukoissa panostamme aamiaisen, lounaan, kahvihetken ja ruokalistan annoksien herkulliseen makuun, nopeuteen ja laadukkaisiin raaka-aineisiin.

Haemmekin nyt KOKKIA Shell HelmiSimpukka Iittalaan valmistamaan näitä herkullisia annoksia avokeittiössä.

Liikenneasema on avoinna viikon jokaisena päivänä. Työ on 2-vuorotyötä. Työajat sijoittuvat klo 07:00-21:30 välille.Toimenkuvaan kuuluvat monipuoliset kokin tehtävät kaikista keittiön eri osa-alueista, kuten keittiön esivalmistelut sekä vitriinituotteiden, lounasruokien ja a’la carten -annosten valmistus, astiahuolto sekä asiakaspalvelu.
Suomen kielitaito on välttämättömyys, muu kielitaito on tietenkin vain plussaa. Hygieniapassi tulee olla.
Työ on kokoaikainen, 112,5h/3vko tai 90h/3viikkoa sopimuksen mukaan ja vakituinen työ.

Työt alkavat heti tai sopimuksen mukaan.

Shell HelmiSimpukka tarjoaa sinulle vaihtelevaa ja monipuolista työtä mukavien työkavereiden kanssa. Meillä on loistavat  henkilöstöedut ja urakehitysmahdollisuudet.

Laita hakemus nopeasti tulemaan, sillä valinta tehdään heti sopivan löydyttyä!                                                                  Lisätietoja tehtävään liittyen: Go On Hämeenlinna  p. 044 381 4447 tai sirpa.pyyhtia@go-on.fi.

Tervetuloa huippujoukkueeseen, jossa jokaisella työnhakijalla on mahdollisuus löytää oikea, itselle parhaiten sopiva työpaikka.
Me pidämme huolen, että saat peliaikaa tarpeidesi mukaan, etkä tule taklatuksi.

Go On Group on suomalainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritysketju, jonka kautta löydät runsaasti avoimia työpaikkoja ja uramahdollisuuksia. Palveluihimme kuuluvat mm. henkilöstövuokraus, rekrytoinnit, soveltuvuusarvioinnit ja koulutus.

Kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten Liittoon (HPL). Lisätietoja meistä löydät osoitteesta www.go-on.fi.

Hae työtä

Kokki Shell Helmisimpukka Iittala, Kanta-Häme Hämeenlinna

Työsuhteen muoto: Vakituinen kokoaikainen

Hakuaika: 23.09.2022 11:59 – 03.10.2022 23:59

Vaadittu työkokemus:

Palkkaus: TES

Käsittelijä:

Sirpa Pyyhtiä

asiakkuuspäällikkö, SHL +358 44 381 4447

sirpa.pyyhtia@go-on.fi