Kokki, Santa's Hotel Tunturi, Saariselkä

Kokki, Santa's Hotel Tunturi, Saariselkä

Saariselän palveluiden äärellä, mutta kuitenkin aivan Urho Kekkosen kansallispuiston vieressä sijaitseva Santa’s Hotel Tunturi tarjoaa vierailleen Saariselän monipuoliset aktiviteetit, rajattomat ulkoilumahdollisuudet ja herkulliset ravintolaelämykset keskellä jylhiä maisemia. Lue lisää: https://santashotels.fi/hotellit/hotel-tunturi-saariselka/ 

Legendaarisen Santa’s Hotel Tunturin keittiö etsii tiimiinsä kahta KOKKIA määräaikaisiin työsuhteisiin!

Tunturihotellissa hotelliasiakkaan aamu alkaa herkkuja notkuvasta aamiaisbuffetista ja päivä jatkuu monipuolisten, paikallisuutta henkivien herkkujen parissa annosruokina tarjoiltuina. Monipuolisesta valikoimasta löytyy herkkuja jokaiseen makuun!

Määräaikainen työsuhde alkaa kesäkuun alussa tai sopimuksen mukaan kestäen joko kesä- ja ruskasesongin tai jopa talvikauden 23-24 loppuun saakka. Asunto järjestyy kohtuullista korvausta vastaan kävelymatkan päässä työpaikalta. Vapaa-ajalla Saariselän palvelut ja mielettömät ulkoilumahdollisuudet aukeavat heti kotioveltasi!

Tässä työssä edellytetään kokemusta ja/tai koulutusta kokin työstä, hyvää paineensietokykyä ja valmiutta myös itsenäiseen työhön. Aito kiinnostus ruoanlaittoon ja kauniiden annosten valmistamiseen, huumorintajuinen tekemisen meininki ja yhteen hiileen puhaltaminen ovat etsimällemme kokille itsestäänselviä asioita.

Sinua odottaa:

– Kattava perehdytys

– Osaava ja huumorintajuinen työyhteisö

– Mahdollisuus työskentelyyn sinulle sopivan ajan

– Go Onin tuki henkilöstöasioissa ja rahanarvoiset henkilöstöetumme

– Saariselän huikeat puitteet harrastamiseen.

Kiinnostuitko?

Kysy lisätietoja tehtävästä Go Onin Anna Rinnekalliolta anna.rinnekallio@go-on.fi/0406226915 tai jätä hakemuksesi sivujemme kautta www.go-on.fi. Paikat täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä, joten varmista paikkasi ja hae paikkaa jo tänään.

Hae työtä

Kokki, Santa's Hotel Tunturi, Saariselkä, Lappi Inari

Työsuhteen muoto: Määräaikainen kokoaikainen

Hakuaika: 26.05.2023 – 18.06.2023

Vaadittu työkokemus:

Palkkaus: Sopimuksen mukaan

Käsittelijä:

Anna Rinnekallio

HR-päällikkö +358 40 622 6915

anna.rinnekallio@go-on.fi