Kokki, Ravintola Roka, Rovaniemi

Kokki, Ravintola Roka, Rovaniemi

Rovaniemen ydinkeskustassa sijaitseva Ravintola Roka tarjoaa asiakkailleen loistopalvelua ja parhaita makuja sekä rennomman katukeittiöravintolan että hienostuneemman kitchen&wine barin tyylikkäissä tiloissa. Rokassa panostetaan ja arvostetaan hyviä raaka-aineita – se näkyy listalla ja maistuu lautasella laadukkaiden juomien kera. Lue lisää: https://www.rokawinebar.fi/ ja https://ravintolaroka.fi/

Etsimme nyt laadukkaan ravintola Rokan ammattilaisten joukkoa täydentämään KOKKIA kesän 2021 ajaksi.

Osaamisesi ja oman kiinnostuksesi mukaan työpisteesi voi olla joko Rokan ala carte keittiö, jolloin edellytämme sinulta vahvaa ammattitaitoa ala carte keittiöstä tai Street food-vaunu, jossa valmistetaan suussasulavaa katuruokaa ja bistro-tyylisiä makuja laadukkaista raaka-aineista.

Oli työpisteesi kumpi tahansa, valitulta henkilöltä edellytämme ammattiylpeyttä sekä sen tuomaa aitoa kiinnostusta maukkaan ruoan valmistamiseen ja sen esillelaittoon.

Työ alkaa viikon 25 aikana. Määräaikainen työsuhde kestää elokuun loppuun saakka, mutta mahdollisuus on myös pidempiaikaiseen työsuhteeseen. Työtunteja tarjoamme 90-112,5h/3vk. Työsuhteen ehdoissa noudatamme MaRaVa TES:iä, palkkaus sopimuksen mukaan. 

Edellytämme:

– Kokin koulutusta ja työkokemusta

– Ammattiylpeää työotetta

– Joustavuutta ja hyvää paineensietokykyä

– Kykyä työskennellä sekä itsenäisesti että tiimissä

Tarjoamme:

– Monipuoliset ja itsenäiset työt suositussa ja laadukkaassa ravintolassa

– Työn parhaiden raaka-aineiden parissa

– Ammattilaiset työkavereina

– Perehdytyksen työhön

– Go Onin tuen henkilöstöasioissa ja henkilöstöedut

Haluatko kuulla lisää?

Soittele Go Onin HR Anna Rinnekalliolle, puh: 0406226915 / anna.rinnekallio@go-on.fi

Emme odottele hakuajan päättymistä, vaan aloitamme hakemusten käsittelyt ja haastattelut jo hakuaikana – paikka täytetäänkin heti sopivan henkilön löydyttyä, joten varmista mahdollisuutesi olla osa Rokan rautaista tiimiä ja hae jo tänään! Jätä hakemus sivuillamme www.go-on.fi. Kerro hakemuksessasi työkokemuksestasi ja / tai liitä CV hakemukseesi. 

Go On Yhtiöt on suomalainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritysketju, jonka kautta löydät runsaasti avoimia työpaikkoja ja uramahdollisuuksia. Noudatamme työelämän pelisääntöjä ja toimimme vastuullisesti ja rehellisesti. Kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten liittoon (HPL).
Toimimme työelämän luottopakkina niin yrityksille kuin työnhakijoille — yhdistämme työn ja tekijän.

Hae työtä

Kokki, Ravintola Roka, Rovaniemi, Lappi Rovaniemi

Työsuhteen muoto: Määräaikainen Kokoaikainen

Hakuaika: 04.06.2021 – 16.06.2021

Vaadittu työkokemus:

Palkkaus: Palkkatoive

Käsittelijä:

Anna Rinnekallio

HR-asiantuntija +358 40 622 6915

anna.rinnekallio@go-on.fi