Kokki Pancho Villa Tripla

Kokki Pancho Villa Tripla

Pancho Villa on Meksikolaisen vapaustaistelijan mukaan nimetty franchisingravintolaketju, joka tarjoaa laajat valikoimat erilaisia herkkuja meksikolaisessa hengessä. Pancho Villassa panostetaan isoihin annoksiin, reiluun ruokaan sekä rentoon tunnelmaan. Runsaan a la carte -listan lisäksi tarjolla on jokaisena arkipäivänä myös herkullinen lounas.

Pancho Villa etsii nyt joukkojensa vahvistukseksi ammattitaitoista kokkia Mall of Triplaan!

Tarjoamme sinulle vakituisen ja kokoaikaisen työsuhteen, jossa tunteja kertyy noin 112,5h/3vkoa. Työ on kaksivuorotyötä Triplan kauppakeskuksessa sijaitsevassa ravintolassa jonka aukioloajat sijoittuvat viikonpäivästä riippuen klo 10.30-21 välille.

 
Voit olla alan vasta-alkaja tai jo kokemusta kerryttänyt konkari. Tärkeintä on, että omaat ripeän työotteen, hyvän paineensietokyvyn sekä halun ylläpitää hyvää tiimihenkeä kiireenkin keskellä.


Lisätietoja ravintolasta ja ketjusta:
https://panchovilla.fi/

 

Go On Helsinki toimii rekrytoinnin yhteistyökumppanina ja tulet työllistymään vakituiseksi työntekijäksi JH Ravintolat Oy:n alaisuuteen. Halutessasi voit myös työskennellä keikkaluontoisemmin Go On Helsingin kautta.

Haluaisitko sinä liittyä Pancho Villan rintamaan? Ilmianna kiinnostuksesi meille!

Aloitamme hakemuksien käsittelyn jo hakuaikana, joten toimithan ripeästi. Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Helsingin HR-koordinaattori Kirsi Levola p. 041 315 4662 (arkisin klo 9-16).

Go On Yhtiöt on suomalainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritysketju, jonka kautta löydät runsaasti avoimia työpaikkoja ja uramahdollisuuksia. Palveluihimme kuuluvat mm. henkilöstövuokraus, rekrytoinnit, soveltuvuusarvioinnit ja koulutus.

Kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten Liittoon (HPL). Lisätietoja meistä löydät osoitteesta www.go-on.fi.

 

Hae työtä

Kokki Pancho Villa Tripla, Uusimaa Helsinki

Työsuhteen muoto: Vakituinen kokoaikainen

Hakuaika: 28.06.2022 – 10.07.2022 23:59

Vaadittu työkokemus:

Palkkaus: Sopimuksen mukaan

Käsittelijä:

Kirsi Levola

HR-asiantuntija +358 41 315 4662

kirsi.levola@go-on.fi