Kokki, Malskin Bistro

Kokki, Malskin Bistro

Malskin Bistro sijaitsee entisen Lahden Mallasjuoman tehdaskiinteistössä. Malskin kiinteistöstä löydät meidän lisäksi monia muita toimijoita, mm. avautuvan Lahden visuaalisten taiteiden museon Malvan sekä Kahiwan kahvilan ja paahtimon. Malskin Bistro tarjoaa lounasta, brunsseja sekä illallista tulitpa sitten yksin, ystävien kanssa tai yrityksen seurassa. Lue lisää: malskinbistro.fi 

Haemme Malskin Bistroon ammattitaitoista KOKKIA.

Työtehtäviisi kuuluvat kaikki keittiön työtehtävät, aina esivalmisteluista annosten valmistukseen. Toivomme sinulta aiempaa kokemusta ravintolakokin tehtävistä, erityisesti a la carten valmistuksen parista. Keittiöalan koulutus on ehdottomasti eduksesi. Ensisijaisen tärkeää on aito motivaatio ja kiinnostus alaa kohtaan.

Työskentelyotteeltasi olet tehokas ja ripeä, kiire ja paine eivät saa sinua häkeltymään. Olet tiimipelaaja, mutta hallitset myös itsenäiset työtehtävät. Hygieniapassi tulee olla suoritettuna.

Työt alkavat sopimuksen mukaan. Tarjolla on niin osa-aikaista kuin kokoaikaistakin työtä. 

Malskin Bistro on osa CMB Ravintoloita ja eduksesi on valmius työskennellä myös muissa Lahden alueen toimipisteissä, joita ovat ravintolat Santa Fé, Bar Loosister, Santa Fé Express, sekä Lahden matkustajasatamassa laivat Kaunis Veera ja Ilona.

Mikäli kiinnostuit paikasta, jätäthän pian hakemuksesi alla olevan linkin kautta!

Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Lahden HR-asiantuntija Neea Päärilä, neea.paarila@go-on.fi, puh. 0440294444.

Hae työtä

Kokki, Malskin Bistro, Päijät-Häme Lahti

Työsuhteen muoto: Ei määritelty

Hakuaika: 31.03.2022 – 31.05.2022 23:59

Vaadittu työkokemus:

Palkkaus:

Käsittelijä:

Neea Päärilä

HR-asiantuntija +358 44 029 4444

neea.paarila@go-on.fi