Kokki, Kuusamon Talonpöytä

Kokki, Kuusamon Talonpöytä

Ovatko kesäsuunnitelmasi vielä avoinna? Etsitkö monipuolista paikkaa, jossa pääsisit päivittäin näyttämään oman osaamisesi kokkina, ja vapaa-aikana nauttia Kuusamon huikeista harrastusmahdollisuuksista luonnossa, vaikkapa patikoiden tai kalastaen?

Huikea mahdollisuus avoinna Kuusamon keskustassa!

Kuusamon Talonpöytä Oy/Ravintola Talonpöytä on monipuolinen lähialueen ruokaan, hyvään makuun ja tuoreuteen panostava lounas-, kahvila-, konditoria ja pitopalveluyritys Kuusamossa. Yritys toimittaa päivittäin ruokaa myös koteihin, mökkeihin ja työpaikoille. Kevät- ja kesäkaudella Talonpöydän herkkuja on saatavilla myös Oulangan kansallispuistossa Kiutakönkään kuohujen välittömässä läheisyydessä sijaitsevasta ravintolasta. Lue lisää: https://www.talonpoyta.fi/

Talonpöydän ammattitaitoinen tiimi etsii nyt KOKKIA kesäksi 2021!

Ravintola Talonpöydässä tarjoillaan lounasta noutopöydästä, herkullisia ala carte annoksia sekä paikan päällä valmistettuja suolaisia ja makeita kahvilatuotteita. Lisäksi Talonpöydästä toimitetaan lounasta mm. koteihin ja yrityksiin, ja suussa sulavat herkut juhlatilaisuuksiin tilauksesta riippuen Talonpöydän tai asiakkaan tiloihin. 

Työ painottuu lounaskokin töihin, jolloin tehtävänäsi on valmistaa herkullista kotiruokalounasta buffettiin, mutta vuoroja on tarjolla myös ala carte annosten parissa. Työntekijältä toivomme arvostusta lähiruokakulttuuria kohtaan ja myös innovatiivista ajattelutapaa kehittämään tuotetta. 

Työssä edellytetään mahdollisuutta 2-vuorotyöhön aukioloaikojen mukaisesti. Työ alkaa toukokuussa 2021 ja päättyy elokuussa. Työsuhteen ehdoissa noudatamme MaRaVa työehtosopimusta. Työsuhde solmitaan Go Onin ja työntekijän välille. 

Edellytämme:

– Aiempaa kokemusta kokin työtehtävistä

– Joustavuutta työtehtävissä ja työajoissa

– Hygieniapassia

– Suomen kielen taitoa

 

Tarjoamme:

– Erittäin monipuolisen ja opettavaisen kesätyöpaikan

– Ammattitaitoiset työkaverit

– Tarvittaessa myös asunto järjestyy

– Go Onin tuen henkilöstöasioissa sekä rahanarvoiset henkilöstöedut.

Kiinnostuitko?

Tämä tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten varmista paikkasi ja hae jo tänään! Täytä hakemuksesi huolellisesti osoitteessa www.go-on.fi. Kerrothan hakemuksessasi koulutus- ja työhistoriastasi.

Lisätietoja tehtävästä antaa Anna Rinnekallio, puh: 0406226915 / anna.rinnekallio@go-on.fi

Go On Yhtiöt on suomalainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritysketju, jonka kautta löydät runsaasti avoimia työpaikkoja ja uramahdollisuuksia. Noudatamme työelämän pelisääntöjä ja toimimme vastuullisesti ja rehellisesti. Kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten liittoon (HPL).
Toimimme työelämän luottopakkina niin yrityksille kuin työnhakijoille — yhdistämme työn ja tekijän.

Hae työtä

Kokki, Kuusamon Talonpöytä, Go On , Pohjois-Pohjanmaa Kuusamo

Työsuhteen muoto: Määräaikainen Kokoaikainen

Hakuaika: 19.02.2021 – 18.04.2021 15:00

Vaadittu työkokemus:

Palkkaus:

Käsittelijä:

Anna Rinnekallio

HR-asiantuntija +358 40 622 6915

anna.rinnekallio@go-on.fi