Kokki, Arctic Snow Hotel, Rovaniemi

Kokki, Arctic Snow Hotel, Rovaniemi

Arctic Snow Hotel & Glass Igloos on ainutlaatuisia kokemuksia lumen ja jään parissa tarjoava perheyritys Rovaniemen Lehtojärvellä ja Joulupukin pajakylässä. Lasi-iglut ja lumihotelli tarjoavat taatusti mieleenpainuvan yöpymiselämyksen Lapin revontulten ja luonnon ympäröimänä Lehtojärven rannalla. Lumesta tehty sauna sekä ravintoloiden paikalliset herkut eivät taatusti jätä ketään kylmäksi! Joulupukin pajakylässä sijaitseva Snowman World kutsuu koko perheen talviseen hauskanpitoon lumesta ja jäästä rakennetulle lumiselle leikkikentälle. Samalla alueella sijaitsee myös legendaarinen ravintola Santamus. Lue lisää: https://arcticsnowhotel.fi/fi/ sekä https://snowmanworld.fi/fi/

Arctic Snow Hotel & Glass Igloos etsii nyt tulevaan talvisesonkiin ammattitaitoisia KOKKEJA lumihotellin ravintoloihin Lehtojärvelle sekä Joulupukin pajakylään ravintola Santamukseen sekä Snowman Worldiin. Osana ammattitaitoista ja kansainvälistä tiimiä pääset loihtimaan perinteisiä suomalaisia herkkuja ravintolasta ja tilauksesta riippuen monipuolisiin buffeteihin ja lautasannoksiin perinteisiä valmistusmenetelmiä käyttäen.

Tämä paikka edellyttääkin kokilta aitoa halua oppia uutta ja toimia annettujen ohjeiden ja tilauksien mukaisesti, puhaltaa yhteen hiileen ja aidosti haluta omalla työpanoksellaan varmistaa asiakkaille ruokaelämys. Tehtävä edellyttää alan koulutusta sekä kokemusta kokin tehtävistä.

Työtä on tarjolla kokoaikaisesti koko talvikaudeksi marraskuun puolivälistä maaliskuun loppuun – myös keikkatyö on mahdollinen, mikäli haluat tehdä vuoroja vaikkapa opintojen ohella. Edellytämme hygieniapassia tai valmiutta sen suorittamiseen työsuhteen alussa. Oma auto helpottaa työmatkojen taittamista. Työvuoroja on arkena ja viikonloppuna.
Työsuhteen ehdoissa noudatamme majoitus- ja ravitsemisalan työehtosopimusta. Palkkaus sopimuksen mukaan. Työsuhde solmitaan Go Onin ja työntekijän välille.

Kiinnostuitko?
Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Lappi: rovaniemi@go-on.fi

Paikat täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä, joten varmista paikkasi ja hae jo tänään! Tehtävää haetaan täyttämällä hakemus sivuillamme www.go-on.fi ”Hae työpaikkaa” linkin kautta. Olemme yhteydessä hakemusten perusteella.

Hae työtä

Kokki, Arctic Snow Hotel, Rovaniemi, Lappi Rovaniemi

Työsuhteen muoto: Määräaikainen kokoaikainen

Hakuaika: 24.08.2023 – 25.09.2023

Vaadittu työkokemus:

Palkkaus: Sopimuksen mukaan

Käsittelijä:

Anna Rinnekallio

HR-päällikkö +358 40 622 6915

anna.rinnekallio@go-on.fi