Kokki, Amarillo Rovaniemi

Kokki, Amarillo Rovaniemi

Rovaniemen Amarillo huokuu tunnelmaa – tuoreista raaka-aineista valmistetut klassikkoherkut ja uutuudet pienempään ja isompaan nälkään kutsuvat herkuttelemaan vaikka isommallakin porukalla. Rento fiilis houkuttelee elämysten pariin uudestaan ja uudestaan! Lue lisää: https://www.raflaamo.fi/fi/ravintola/rovaniemi/amarillo-rovaniemi

Etsimme nyt osaksi Rovaniemen Amarillon keittiön tehotiimiä KOKKIA joko kesäksi tai pidempiaikaisiin työsuhteisiin.

Amarillon kokkina päivät eivät taatusti toista toisiaan – jo monipuolinen lista, rempseä ilmapiiri ja kannustava työyhteisö allekirjoittavat sen, että töissäkin voi olla hauskaa! Uran alussa olevalle kokille Amarillo on loistava paikka uuden oppimiseen. Toivomme, että sinulla on jo jonkin verran kokemusta keittiössä työskentelystä, suomi sujuu sinulla keittiön työkielenä, sinulla on avoin asenne ja intohimo ruoan laittoon ja sinulta löytyy jo hygieniapassi. 

Oman käytettävyytesi mukaisesti työssä on mahdollista työskennellä joko kesän ajan tai pidempään. Sopimuksellesi taataan takuutunnit 90h/3vk. Työsuhteen ehdoissa noudatamme MaRaVa TES:iä.

Kiinnostuitko?

Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Anna Rinnekallio, puh: 0406226915 / anna.rinnekallio@go-on.fi

Paikat täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä, joten varmista paikkasi ja jätä hakemuksesi www.go-on.fi – sivujen kautta. Kerro hakemuksellasi aiemmasta työkokemuksestasi tai liitä CV hakemukseesi, sekä kerro mille ajalle haet työtä. 

Hae työtä

Kokki, Amarillo Rovaniemi, Lappi Rovaniemi

Työsuhteen muoto: Määräaikainen kokoaikainen

Hakuaika: 10.05.2022 – 31.05.2022

Vaadittu työkokemus:

Palkkaus: MaRaVa TES

Käsittelijä:

Anna Rinnekallio

HR-päällikkö +358 40 622 6915

anna.rinnekallio@go-on.fi