Kokkeja kesäsesonkiin, Lappi

Kokkeja kesäsesonkiin, Lappi

Oletko haaveillut muutosta Lappiin, tai haluaisitko päästä kokemaan yöttömän yön Lapin kesässä?

Tartu tilaisuuteen – etsimme nyt asiakasyrityksillemme Lappiin kokkeja kesäsesonkiin 2022!

Miltä kuulostaisi työskentely vaikkapa Rovaniemellä, Ylläksellä, Saariselällä tai Sodankylässä keskellä kauneinta Lapin kesää ja monipuolisia aktiviteetteja?

Kokit työskentelevät kohteesta ja aiemmasta kokemuksesta riippuen esimerkiksi ala carte-, pikaruoka- tai buffetkokin tehtävissä. Edellytämme aiempaa kokemusta kokin työtehtävistä, hygieniapassia ja salmonellatodistusta. Tärkeintä kuitenkin on motivoitunut ja joustava työote sekä aito halu tuottaa maukkaita elämyksiä Lapin asiakkaille!

Työtä on tarjolla koko kesäsesongin ajaksi, arviolta touko-kesäkuulta elo-syyskuulle. Työsuhde voidaan räätälöidä oman käytettävyytesi mukaan.

Työsuhteen ehdoissa noudatamme Majoitus- ja ravitsemisalan työehtosopimusta, palkkaus sopimuksen mukaan. Työsuhde solmitaan työntekijän ja Go Onin välille, jolloin työntekijällä on Go Onin ammattilaisten tuki ja kattavat henkilöstöedut käytettävissään koko työsuhteen ajan. Asunto järjestyy. 

Hae tehtävää jättämällä hakemus Go Onin nettisivuilla www.go-on.fi. Kerro hakemuksessasi työ- ja koulutushistoriasi lisäksi millaisesta ajanjaksosta olet kiinnostunut ja jos sinulla on jo toiveita sijainnin suhteen.

Lisätietoja tehtävästä antaa Anna Rinnekallio, puh 0406226915 / anna.rinnekallio@go-on.fi

Hae työtä

Kokkeja kesäsesonkiin, Lappi, Lappi Inari, Kolari, Rovaniemi, Sodankylä

Työsuhteen muoto: Määräaikainen kokoaikainen

Hakuaika: 01.04.2022 – 29.05.2022 23:59

Vaadittu työkokemus:

Palkkaus: Sopimuksen mukaan

Käsittelijä:

Anna Rinnekallio

HR-päällikkö +358 40 622 6915

anna.rinnekallio@go-on.fi