Kokkeja kesäsesonkiin

Kokkeja kesäsesonkiin

CMB Ravintolat Oy -ravintolaryhmään kuuluu Lahden talousalueella ravintolat Santa Fé, Bar Loosister, Santa Fé Express, Malskin Bistro sekä lisäksi Lahden matkustajasatamassa laivat Kaunis Veera ja Ilona. Tarjoamme innostavan, laadukkaan ja iloisen työyhteisön monipuolisissa ravintoloissamme.

Haemme CMB Ravintoloiden eri toimipisteisiin Lahteen KOKKEJA kesäsesonkiin.

Kokkina työtehtäviisi kuuluvat kaikki keittiön työtehtävät esivalmisteluista annosten valmistukseen.

Toivomme hakijoilta aiempaa kokemusta ravintolakokin tehtävistä, joko a la carte tai buffetruoan valmistuksen parista. Keittiöalan koulutus on ehdottomasti eduksesi. Ensisijaisen tärkeää on aito motivaatio ja kiinnostus alaa kohtaan.

Työskentelyotteeltasi olet tehokas ja ripeä, kiire ja paine eivät saa sinua häkeltymään. Olet tiimipelaaja, mutta hallitset myös itsenäiset työtehtävät. Hygieniapassi tulee olla suoritettuna.

Kesäsesongin työt alkavat huhti-toukokuussa ja kestävät arviolta syyskuulle saakka. Mahdollisesti töitä tarjolla jo aiemmin keväällä ja työssä on hyvät mahdollisuudet jatkaa kesäkauden päätyttyä myös kokoaikaisesti.

Mikäli kiinnostuit paikasta, jätäthän hakemuksesi alla olevan linkin kautta.

Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Lahden HR-päällikkö Jelena Alkunen, jelena.alkunen@go-on.fi, puh. 0447680860 ja HR-asiantuntija Niina Mustasalo, niina.mustasalo@go-on.fi, puh. 044 029 4444.

Hae työtä

Kokkeja kesäsesonkiin, Go On , Päijät-Häme Lahti

Työsuhteen muoto: Määräaikainen Kokoaikainen

Hakuaika: 01.03.2021 – 15.03.2021 23:59

Vaadittu työkokemus:

Palkkaus: Mara TES

Käsittelijä:

Jelena Alkunen

HR-päällikkö, SHL +358 44 768 0860

jelena.alkunen@go-on.fi